Hazard: A Real Madrid már így is sok pénzt ölt belém, mindezt vissza akarom adni

A belga labdarúgó két, sérülésektől sújtott, kétségekkel terhes szezonon van túl imádott csapatával. Immáron a harmadik idényét kezdte meg, s ennek apropóján, valamint a válogatott szünetre tekintettel Eden Hazard a belga HLN-nek adott interjút, melyben beszélt a felkészülésről, Pintusról, illetőleg elismerte, jelenleg ugyan nincs 100%-os állapotban, de biztosított mindenkit, hogy remek szezonja lesz a Real Madridban.

Sérülések: „Az emberek azt hiszik, hogy állandóan sérült vagyok. Ez az igazság. Azonban, ha végig tekintek eddigi pályafutásomon, nem találok olyan labdarúgót, aki az elmúlt tíz év alatt annyi időt töltött volna a pályán, mint én. Teszem, amit tennem kell. Napi rendszerességgel dolgozom Pintusszal, ez a dolgom. A testem… A szezon kezdete óta fantasztikus munkát végeztünk az erőnléti edzővel. Jelenleg minden rendben, jól érzem maga, de még nem vagyok 100%-os. Remélem, hamarosan eljön ez a pillanat is.”

Nehéz pillanatok: „Van, hogy nagyon megterhelő egy-egy sérüléssel bajlódni. Szeretnél játszani, próbálkozol, de folyamatosan szenvedsz. Ezek a legrosszabb pillanatok. Néha nehéz megbirkózni ezzel a helyzettel: a magad részéről megteszel mindent, mindent, ami szükséges, de ez az erőfeszítés mégsem vezet eredményre… ilyenkor nem sok kedved van folytatni.”

A jövő: „Öt szezonra szerződtem a Real Madridhoz. Az első kettő nem sikerült valami fényesen, folyamatosan hátráltattak a sérülések. Van még három évem bizonyítani. Remélem, összejön majd, remélem, egy nap úgy ébredek, hogy fantasztikusan érzem magam az edzésen. Ha ott előjön a diszkomfort, és így lépek pályára a hétvégén, akkor nem változik semmi. A problémám velem marad. Várom azt a pillanatot, mikor végre ismét megmutathatom, mire vagyok képes igazán.”

Adós a klubnak: „A Real Madrid már így is sok pénzt ölt belém, mindezt vissza akarom adni.”

Válogatott: „2022-ig biztos maradok. Azután? Nem tudom, lehet, hogy visszavonulok a válogatottságtól. A világbajnokság megnyerése nehezebb feladat lesz, mint lett volna az Európa-bajnokság megnyerése, hiszen ezek voltak a belga válogatott legjobb évei.”
 

Forrás: hln.be
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK