Mariano ügynöke: Mariano nem a pénz miatt van még a Real Madridnál

Mariano madridi maradása igen hangos téma a sportsajtóban, valamint előszeretettel használt helyzet a vicc-, valamint mémgyártók körében is. A folyamatosan érkező kritikák miatt a játékos ügynöke most először szólalt meg, több rádióműsorban is, hogy visszaverje az élcelődő hangokat.

„Gyakorlatilag kész volt az üzlet, megegyeztünk a Valencia csapatával Mariano átigazolásáról. Mindhárom fél részéről megvolt a megegyezés, a játékos is izgatott volt a klubváltás miatt, hiszen megértette, hogy ez lett volna a lehető legjobb lehetőség erre az idényre.”

„A tárgyalások viszont hirtelen megszakadtak. Nagyon meglepett minket, ami történt, de nem akarunk találgatni, hogy vajon mi vezetett idáig. Egyszerűen csak megálltak a tárgyalások.”

„A Rayo elnöke felhívott minket és mindent megtett azért, hogy megszerezzék Marianót. Az átigazolási időszak utolsó 15 percéig tárgyalásban álltunk. Ezen kívül is nagyon sok klub érdeklődött, főleg azt követően, hogy kiderült, megszakadtak a tárgyalások a Valencia vezetőségével. Mi azonban nem szerettünk volna elsietni semmit.”

„Mariano nem keres annyit Madridban, mint amennyit az értéke alapján érdemelne. Minden évben vannak jobb ajánlatai más csapatoktól, nem emiatt van még a klubnál. Ez az egész nem is a kényelemről szól, hiszen Madrid nem az otthona.” 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK