Információk a jegyértékesítésről

Az építési munkálatok előre haladtával fokozatosan visszatér az élet a Santiago Bernabéuba. Az első, élőben is megtekinthető mérkőzést 2021. szeptember 12-én, 21.00 órától a Celta Vigo ellen játszák a blancók. A klub hivatalos oldalán tájékoztat a lehetőségekről, kötelezően betartandó szabályokról, melyek közül mi most csak a leglényegesebbeket közöljük.

A Santiago Bernabéu frissen telepített, fényesre suvickolt, mérnöki pontossággal nyírt, irányba fésült gyepére ismét kifuthatnak a mieink. Ennek apropóján a klub egy online rendszert hozott létre annak érdekében, hogy a mérkőzésekre kilátogatni vágyók jegyhez jutását – az érvényben lévő korlátozások ellenére – megkönnyítsék.

A klub egy ötfokozatú rendszert alakított ki, melyek közül a magyar madridisták szempontjából a 4. és 5. lehet érdekes. Ahogy mindig, úgy most is a bérletesek, illetőleg a sociók élveznek elsőbbséget. Őket követik a 4. fázisban a nemzetközi madridista kártyával rendelkezők, illetőleg a szurkolói egyesületek, majd az 5. fázisban a nagy nyilvánosság.

A nézők visszatérésére az Egészségügyi Minisztérium, az autonóm közösségek, továbbá az egyes sporthatóságok által elfogadott, kötelező intézkedések betartása mellett lesz lehetőség.

Ezek az intézkedések alapvetően a következők:

  • A kapacitáskorlátozás a mindenkori egészségügyi válsághelyzet függvénye.
  • A maszk használata kötelező, e szabály betartását a beléptetéskor, távozáskor, de a mérkőzés egésze alatt is folyamatosan ellenőrzik.
  • Az egészségügyi hatóság által megállapított távolság betartása szintén kötelező.
  • A beléptetés, illetve a stadion kiürítése a fokozatosság elvét követi. Aki a mérkőzés vége előtt elhagyja a Bernabéut, oda vissza már nem térhet.
  • Minden jegy névre szóló, nem átruházható, ezzel összefüggésben a stadionba történő belépéskor a személyazonosságot ellenőrizhetik.
  • Élelmiszer és ital fogyasztása – a vizet kivéve – nem megengedett, tilos a dohányzás és egyéb, dohányzást imitáló elektronikus eszköz, elektronikus cigaretta használata.
  • A rendvédelmi szervek felelnek azért, hogy a mérkőzés előtt és után ne alakulhasson ki tumultus.
     
Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK