Inzaghi: Ha így játszunk, tovább fogunk jutni

Az olasz mester a Real Madrid elleni vereség után.

„Sajnos ennél jobban kell koncentrálnunk. Egy perc volt hátra, csalódott vagyok, hogy vereségről kell nyilatkoznom egy ilyen teljesítmény után.”

„Előre kell tekintenünk, miközben nem szabad elfelejtenünk, hogy hogyan tartottuk magunkat a pályán a Real Madrid ellen. Kértem a játékosokat, hogy legyenek bátrak és mutassák meg, milyen fából faragták őket, ők pedig jól reagáltak. Egy olyan kapus ellen játszottunk, aki mellett nagyon nehéz volt ma ellőni a labdát. Courtois csúcsteljesítményt nyújtott.”

Inzaghi
A kép forrása: Youtube screenshot (Inter)

„Jó volt, ahogy magasan letámadtunk, az agresszív játék, amit a Real Madrid ellen mutattunk. Ami rossz volt, az Courtois a remek védéseivel. Azok közül a lövések közül egynek vagy kettőnek be kellett volna mennie.”

„Hétvégén mindkét csatárt lecseréltem, most választanom kellett. Lautaro sárga lapos volt, így inkább Edint hagytam a pályán.”

„Nagyon csalódott vagyok a szurkolók miatt, akik hosszú idő után először tértek vissza a stadionba egy Bajnokok Ligája összecsapásra, de a klub miatt és a játékosok miatt is, akik mindent megtettek a pályán. Sajnálatos módon bizonyos csapatok ellen egy pillanatnyi kihagyás sem megengedett, mivel azonnal büntetnek. Nagyon jól játszottunk, és ha így folytatjuk, továbbjuthatunk a következő körbe.”

Forrás: inter.it, siempreinter
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK