Rodrygo: Tudtuk, hogy jönni fog a gól

A játékosok közül a gólszerző Rodrygo, Courtois és Lucas Vázquez nyilatkozott az Inter legyőzése után.

Rodrygo:
„Nagyon örülök az eredménynek, a csapat erőfeszítéseinek és a gólomnak. Úgy gondolom, hogy jó munkát végeztem, mindig segítettem a csapatot, ha a BL-ben pályára léptem. Nagyon boldog vagyok, imádok játszani és gólokat lőni a BL-ben.”

„Nagyon fontos, hogy győzelemmel kezdtünk. Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, de képesek voltunk átvészelni a nehéz pillanatokat. Jobbak voltak az első félidőben, de a szünet után inkább mi irányítottunk. Minden mérkőzés nehéz lesz, folyamatosan koncentrálnunk kell.”

Rodrygo

„Tudtuk, hogy túl kell élnünk a vihart, hogy életben maradjunk. Képesek voltunk erre, keményen harcoltunk a végsőkig, tudtuk, hogy jönni fog a gól. És ez is történt.”

„Először is a letámadást és az emberfogást kellett megoldanunk. Az edző beszélt erről velünk és javultunk is benne. Aztán azt tettük, amit mindig, járattuk a labdát, és működött. Örülök, hogy én lőttem a gólt. Amikor a pályán vagyok, tehetek valamit a csapatért. Mindig játszani akarok, de az edző hozza a döntéseket, amit én tiszteletben tartok. Mindig próbálom a maximumot nyújtani edzéseken, hogy készen álljak, ha eljön az én pillanatom.”

Courtois:
„Nem birtokoltuk annyit a labdát a meccsen, amennyit szerettük volna. Megnehezítették a dolgunkat védekezésben a magas letámadásukkal az első félidőben. Be kellett mutatnom néhány védést. A második játékrészben veszélyesebbek voltak. Meg kellett őriznünk a hitünket, mivel ez a csapat rengeteg gólt szerez, és jött is a végén a találat.”

Courtois

„Tudtuk, hogy hogyan védekeznek, de meg kellett őriznünk a nyugalmunkat. Nem volt könnyű előre juttatni a labdát, mivel folyamatosan letámadtak. A második félidőben a cseréiket jól reagáltuk le, de nem ez volt a legjobb játékunk. Viszont a tény, hogy legyőztük a csoport legerősebb ellenfelét, jó kezdésnek minősül.

„Ancelotti kijavított néhány dolgot a félidőben. Beszéltünk vele, elmondta, hogy mire van szükségünk, és a második félidő jobban sikerült. Az Internek voltak a nagyobb helyzetei, és talán a győzelmet is megérdemelték volna.”

Lucas Vázquez:
„Nehéz volt az első félidő. Hatalmas iramot diktáltak, a szokásosnál talán magasabban támadtak le minket a saját térfelünkön. Nincsenek könnyű meccsek a BL-ben, szenvedtünk is. Remekül játszottak az első félidőben, de a másodikban összeállt a játékunk, jobban sikerült a letámadásunk és többet volt nálunk a labda. Ez az, ami végül győzelmet eredményezett.”

Lucas Vázquez

„A BL-ben kemény munkát igénylő meccsek vannak, top ellenfél ellen játszottunk. De ha egy kicsit jobban ment volna a játék, amikor nálunk volt a labda, több helyzetünk is lehetett volna.”

„Ez egy kritikus fontosságú győzelem volt számunkra. Jót tett az önbizalmunknak a hátralévő meccsek előtt, szeretnénk az első helyről továbbjutni a csoportból.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK