Unai Emery: Motivál minket ez a kihívás

A Villarreal mestere a Real Madrid elleni mérkőzés előtt.

„Kiegyensúlyozott teljesítményt akarunk nyújtani. Az idény elején vagyunk. Az Elche elleni győzelem önbizalmat adott nekünk, jó érzéssel töltött el. A Bernabéuba nagyon izgatottan megyünk, szeretnénk versenyben lenni, és meg is mindenünk ahhoz, hogy jól teljesítsünk, ahogy ezt már bizonyítottuk olyan csapatok ellen mint az Atlético és a Chelsea.”

Unai Emery
a kép forrása: Youtube (screenshot) [Villarreal CF]

„A Real Madrid nagyszerű játékosokkal rendelkezik. Egyénileg nagyon sok tehetségük van, kiváló formában lévő játékosokkal rendelkeznek, mint például Benzema. Sok gólt szereztek a legutóbbi két hazai meccsükön. Mindez megmutatja, hogy milyen nehéz dolgunk lesz, de ez motivál is minket. Ez egy kihívás számunkra, most meglátjuk, hogy mire jutunk a Real Madrid ellen.”

„Ott van nekik Benzema, aki nagyszerű formában van. Lenyűgöző, most teljesít a legjobban a Real Madridban. Gólokat lő, gólpasszokat ad, sok helyzetet dolgoz ki. Okosan kell játszanunk, ha meg akarunk állítani egy ilyen sok problémát okozó és akciókat be is fejező játékost. Nagyon gyorsak a széleken, fizikálisan erős csapatuk van, komoly kvalitásaik vannak a középpályán is. Teljesen kielemeztük a Real Madridot. Tiszteljük az ellenfelünket, de bátornak kell lennünk, ha úgy akarunk játszani, ahogy terveztük.”

„A mérkőzés 90 percig tart. Végig versenyben akarunk lenni. Meg fogjuk próbálni irányítani a meccset azzal, hogy jól helyezkedünk támadásban és védekezésben is. Nem adhatunk nekik területet, mert így kihasználnák az erősségeiket. A saját helyzeteinket viszont ki kell használnunk, hatékonynak kell lennünk.”

Forrás: villarrealcf.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK