Hanga Ádám: Meg akarom nyerni az Euroligát

A Real Madrid hivatalos oldala a magyar játékossal készített interjút az Anadolu Efes elleni Euroliga-mérkőzés előtt. A találkozóra szeptember 30-án, 20:45-kor kerül sor.

„Nagyon várjuk, hogy megkezdődjenek az Euroliga küzdelmei. Tudjuk, hogy miről szól ez a sorozat. Hogy mennyire fontos az első meccs. Ráadásul a regnáló bajnok ellen kezdünk, így komoly teszt is lesz egyben ez az összecsapás. Hazai pályán, a szurkolóink előtt játszhatunk, a csapat készen áll. Keményen dolgozunk, lépésről lépésre haladunk. Minden meccs nagyon fontos ebben a versenysorozatban, de egy jó kezdés talán még inkább az.”

„Szeretnék a legmagasabb szinten kosárlabdázni. Meg akarom nyerni az Euroligát, ami eddig még nem sikerült. Nagyon várom, hogy ebben az idényben összejöjjön. Jó úton haladunk. Keményen dolgozunk érte.”

Hanga Ádáma kép forrása: realmadrid.com 

„Nagyon boldog vagyok az első néhány hetet követően, megnyertük a Szuperkupát, aztán a bajnoki meccseinket. Már most úgy érzem, hogy fontos része vagyok a csapatnak, sok lehetőséget kapok, ezt pedig nagyon élvezem. Folyamatosan alkalmazkodom. A szerepem és a posztom kicsit más, mint a korábbi években, de ezt most még jobban élvezem.”

„A Real Madrid az előző idényben remek munkát végzett. Nagyon nehéz lesz legyőzni az EFES-t, mivel rengetek minőségi játékosuk van, akik hosszú ideje játszanak már együtt, de ez most egy új idény. Mindig magunkra koncentrálunk, nem hatnak ránk külső tényezők. A legfontosabb a saját csapatunk.”

„Az Euroliga teljesen más lesz most, hogy a szurkolók visszatérnek. Ez sokat jelent nekünk, azt szeretnénk, ha minden meccsen teltház lenne a Palacióban. Másfél évig nem voltak ott velünk a szurkolók, nagyon izgatottak vagyunk, ez nagyon hiányzott. Örülünk.”

„Mindegy milyen meccsről van szó, jól érzem magam. A legfontosabb az, hogy minden nap megpróbálom támogatni a csapatot, mindent beleadok, legyen szó akár védekezésről, akár támadásról. A karrierem során számtalan poszton játszottam már, a legfontosabb a győzelem, a trófeák, és az, hogy élni tudjak a lehetőséggel, amit a Real Madrid adott nekem.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK