Benzema: Remekül megértjük egymást Kyliannal

Karim Benzema az ESPN újságírójával beszélgetett. Az interjú során szóba került az El Clásico, az Aranylabda és Kylian Mbappé is.

„Az El Clásico számomra még mindig ugyanaz a meccs, úgy is, hogy nincs már itt Cristiano és Messi. Így is ez marad a legjobb meccs, ami a futballban létezik. Nem számít, hogy kik játszanak rajta, ki távozott, ki csatlakozik. A Real – Barca történelmi összecsapás. A nevek változnak, korábban ott volt Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Eto’o, de a Real – Barca mindig Real – Barca marad.”

„Sosincs jó pillanat arra, hogy pályára lépj a Barcelona ellen. Egy olyan csapat, mint ők, vagy bármely más top csapat játszhat egy gyenge meccset, aztán újra visszatér. Nem vehetjük félvállról az összecsapást, még akkor sem, ha nem játszottak jól mostanában.”

Benzema

„Az Aranylabda egy gyerekkori álom számomra, amely egyszerre motiváció is. A világ legjobbjának ítélik oda, nagyszerű, hogy ott lehetek a listán. Ha megnézem, hogy kik vannak még rajta, remek érzés. Mindig célom volt a megnyerése.”

„Hiszek benne, hogy nem vagyok messze attól, hogy megnyerjem. Az elmúlt három vagy négy évben folyamatosan a legmagasabb szinten teljesítettem. Amikor játszok, nem gondolok az Aranylabda megnyerésére. Csak az jár a fejemben, hogy győzelemhez segítsem a csapatot, hogy látványosan játsszunk.”

„Kylian játékát öröm nézni, nagyon kedvelem, és látom, hogy egyre jobbá válik. Ha megnézzük az előző néhány meccsünket, egyre jobban érezzük egymást a pályán, tudja, hogy mit akarok, és ez visszafelé is igaz. Meglátjuk, hogy játszunk-e együtt Madridban is. Most nagyon jó, hogy a válogatottban együtt vagyunk, a Real Madridot pedig majd a jövőben meglátjuk.”

Forrás: ESPN
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK