Valverde: A Sahtar elleni meccs lefújása óta az El Clásicón jár az agyam

Az uruguayi játékos a klub hivatalos csatornájának adott interjút a Barcelona elleni mérkőzés előtt.

„Jól teljesítünk. Motiváltak vagyunk, jó állapotban várjuk a meccset. Tudjuk, hogy mennyire fontos ez a találkozó, és mit jelent viselni ezt a mezt az ilyen típusú meccseken. Készen állunk, nagyon várjuk az összecsapást.”

„Kicsit ideges vagyok, de egyben izgatott és nagyon büszke is, hogy lehetőségem van játszani ilyen meccseken. Ahogy mindig mondjuk, készen állunk. Ez egy nagyszerű esemény, az emberek az egész világon nézni fogják. Rengeteg gyerek álmodozik arról, hogy ilyen meccseken játszhat, szóval nekünk, akiknek ez megadatott, 100%-ot kell adnunk a győzelemért, ez teljesen egyértelmű.”

El Clásico meccsnézésGyere és nézd velünk te is az El Clásicót!

„Egységesnek kell lennünk, szerintem ez kritikus fontosságú. Bárki is játszik majd, akár kezdőként, akár cserként lépjen pályára, készen kell állnia az edzői stáb elvárásainak teljesítésére. Ez mindenkinek nagyon fontos. Mindenkinek hozzá kell adnia a maga részét. Szerintem egy nagyszerű idény vár ránk, ha sikerül ezt elérnünk.”

„Az előző idényben lőtt gólom az első, ami beugrik. És persze a győzelem. Mindig jó dolog, ha gólt lősz és még nyertek is, ez dupla boldogság. Az ilyen meccseken betalálni a legnagyobb dolog a futballban. Emlékszem, hogy amikor véget ért a meccs, rosszul éreztem magam, mivel kissé megszédültem a meccsen. Nem is néztem a telefonomra, és amikor hazaértem, üzenetek ezrei vártak a családomtól, barátaimtól, ez pedig nagyon különleges érzés. Csapattársak, akik gratuláltak a gólomhoz és a győzelemhez. Nagyon különleges nap volt, igazán csodálatos.”

„Mindig arról álmodozik az ember, hogy ilyen meccseken játszik, ráadásul a Real Madrid mezében. Mindig a legmagasabb célokat kell kitűznöd magad elé, és szerintem a Madrid a legmagasabb az ilyen meccsek tekintetében. Most, hogy lehetőségem van erre, nagyon élvezem. Már a Sahtar elleni meccs lefújása óta ezen pörgök. Azóta is a meccsre gondolok, és akár pályára léphetek, akár a padon leszek, támogatni fogom a csapattársaimat és a csapatot.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK