Asensio: Jó meccset játszottunk, még ha néha szenvedtünk is

A Rayo legyőzése után Marco Asensio és Courtois nyilatkozott.

Asensio:
„Jól teljesítettünk ma. A meccs vége felé kaptunk egy gólt, ami megnehezítette a dolgunkat, de behúztuk a meccset. Már eldönthettük volna véglegesen korábban is, de sok helyzetünk volt és élesek voltunk a kontrákkal. Nagyon fontos volt, hogy ma nyerni tudjunk a szurkolóink előtt. Elégedettek vagyunk a játékunkkal, a győzelemmel, és azzal, hogy újra a tabella élén állunk, hiszen oda tartozunk. Most jön egy kis szünet, némi pihenés, két hét múlva pedig erősen térünk vissza.”

Asensio

„Minden csapat képes nyomás alá helyezni bárkit és megnehezíteni bárki dolgát, de végül megszereztük a három pontot, ez a legfontosabb. Az emberek szeretnek jó meccseket látni, a mai ilyen volt, még akkor is, ha néha szenvedtünk. Tudjuk, hogy a szurkolóink mögöttünk állnak, ami nagyon fontos lesz az idény végéig.”

„A lehető legtöbbet kell kihoznod a helyzeteidből, keményen kell dolgoznod és meg kell próbálnod a lehető legjobban játszani. Remélhetőleg kapok még lehetőséget. Az edző azt kérte, hogy legyek mobilis, vonódjak be a támadások építésébe és a kontrákba.”

Courtois:
„Egyrészt jól játszottunk, másrészt azért keserédes lett a vége. 2-0-s előnynél nem hagyhatjuk, hogy ilyen dolgok történjenek. Lőhettünk volna még gólokat, de ők találtak be. Irányítottuk a meccset, de a végén majdnem kiegyenlítettek. A három pont ma nagyon fontos volt. Remekül támadtak le minket, mi pedig nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, hogy még több gólt szerezzünk.”

Courtois

„Egész jól irányítottuk a meccset, de az utolsó szögletnél majdnem bekaptunk egy gólt, ezen javítanunk kell. A csapat megmutatta, hogy ha kell, akkor vissza tud zárni, képes harcolni és a végsőkig koncentrálni. Meg kell próbálnunk a jövőben elkerülni a bekapott gólokat és hamarabb lezárni a meccseket. Ezen kell változtatnunk, hiszen megvannak a kvalitásaink ahhoz, hogy több gólt szerezzünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Sevilla elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Sevilla elleni bajnoki találkozón. Kezdőcsapat 13. Lunin17. Lucas V.22. Rüdiger6. Nacho23.…
Tovább

A Sevilla elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Lunin, Kepa és Diego Piñeiro.Védők:…