Bale hülyét csinál a Real Madridból

A MARCA újságírója, José Luis Hurtado Bale ügye kapcsán ragadott tollat és éles kritikákkal illette mind a játékost, mind a klub viselkedését.

Bale hülyét csinál a Real Madridból. Csak a szokásos. Évek óta csinálja, amióta rájött, hogy a jövő nyáron lejáró szerződése olyan, mint egy elektromos kerítés: érinthetetlen a blancók és bármely más klub számára, amely esetleg szeretné megszerezni őt. Szerződés, szerződés, szerződés: ez volt az egyetlen üzenete, amikor kiderült számára, hogy a Madrid el akarta adni.

Legújabb sérülése jól jellemez egy bosszantó szituációt. Bale augusztus 28-án játszott utoljára a Real Madridban. Egy sérülés megakadályozta azt, hogy ismét egymásra találjanak egy szurkolótáborral, amely nem tudta, hogy igazak-e a hírek, vagy csak egy rossz tréfát olvasnak épp. Azóta teljes titokban kezelték a felépülésével kapcsolatos terveket. Közeledett a válogatott szünet, Bale ott akart lenni, hogy lejátssza 100. meccsét Wales válogatottjában, elkötelezettsége jeleként.

Bale-t már régóta lehetetlen megfejteni. Nem lehet tudni, hogy ő egy golfozó, aki focizik a szabadidejében, vagy egy futballista, aki golfozik a szabadidejében. Mindeközben, mint egy átkozott vírus, sérülések sorozata sújtja, legyen szó a Madridról, a Tottenhamről vagy a válogatottról.

Madridstore.hu
Kattints és nézd meg a kínálatot!

Madridi karrierje 18. lyukánál Bale folyamatosan a múltbeli eredményeire hivatkozik. Úgy tűnik, hogy a klub korábbi felejthetetlen mérkőzésein meghatározó szerepet betöltő játékos nem ismeri el saját tettei következményeit. A cardiffi srácot egyszerűen nem érdekli eléggé a Madrid. A birdie-kkel, zászlókkal, üzengetésekkel és utazásokkal tarkított életének még az olyan legendák sem állhattak az útjába, mint Zinédine Zidane.

Mit csinál a Real Madrid?
Meglepő volt a Real Madrid tétlensége az egész tortúra során, egyszerűen képtelenek voltak megváltoztatni Bale viselkedését. A magyarázat erre valahol egy olyan ember szeretete és a kilátástalansága között rejlik, aki tudja, hogy mindenképp bankot kell robbantania. De ez az egész dráma már egy meglehetősen fárasztó forgatókönyv szerint zajlik: pletykák a távozásáról, üzengetés a felek között, sérülések, golf edzések, ünneplés nélküli gólok, walesi utak és egy szerződés.

A nyár folyamán a visszatérését új igazolásként harangozták be. A klub egyetlen reménye az, ha Bale játszani akar a világbajnokságon. Remélhetőleg egy madridi meccs jó kedvre deríti majd. Bale, nevetés, Madrid. Ebben a sorrendben.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK