A Real Madrid nem fogja leigazolni Pogbát

A MARCA értesülései szerint a blancók vezetősége letett a francia középpályás megszerzéséről

A Manchester United középpályása, Paul Pogba egy ideje már tervezi, hogy a Real Madridba igazol, azonban úgy néz ki, hogy ez az átigazolás nem fog megvalósulni, mivel a blancók behúzták a kéziféket az ügyben.

A 28 éves játékost egy ideje már figyeli a Real Madrid, lényegében már azóta, hogy a Juventusban kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és sokan úgy gondolták, hogy június 30-án, amikor lejár a szerződése a vörös ördögökkel, kiváló opció lehet a blancók számára a csapat megerősítésére.

Annak ellenére, hogy Pogba a pálya közepén félelmetes teljesítményt nyújt és kiváló tehetség, a Real Madrid inkább a keret más részeinek megerősítésére összpontosítana.

Madridstore White Friday
Kattints a kedvezmény igénybevételéhez!

Pogba január elsejétől szabadon tárgyalhat bármely klubbal, de úgy tűnik, hogy a Real Madrid inkább megtartja Luka Modrićot, mint hogy lecserélje őt a franciára. Amikor Zinédine Zidane ült a madridiak kispadján, ő mindkét edzősége alatt kifejezte azirányú szándékát, hogy honfitársát a csapathoz csábítaná a Unitedtől. Pogba sem volt mindig elégedett a Unitedben, legrosszabb időszakát José Mourinho kezei alatt élte, akkoriban távozni is szeretett volna.

Az éveken át húzódó huzavona azonban most úgy néz ki, hogy véget ér, és jelenleg úgy tűnik, hogy a Real Madrid nem él a lehetőséggel, hogy leigazolja a világ egyik legjobb középpályását.

Figyelembe véve azt, hogy a blancóknál játszik a legendás középpályás-trió, Modrić, Kroos és Casemiro, olyan játékosokkal mögöttük, mint Camavinga, Valverde és Blanco, nincs igazán szükség arra, hogy a középpályát ilyen módon megerősítsék.

Ancelotti egyébként a napokban pont azzal viccelődött, hogy azzal a magas színvonalú játékkal, amelyet Modrić, Kroos és Casemiro mutatott az elmúlt hetekben, ez a hármas akár még a következő évtizedben is uralhatná a középpályát.

A cikk fő képének forrása: YouTube [SkySports] (screenshot)

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK