Ancelotti: Ezt a meccset is kötelező megnyernünk

Csütörtökön este a Real Madrid az Elche együttesével csap össze a Király-kupa nyolcaddöntőjében. A találkozó előtt Carlo Ancelotti megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

„Először is szeretnék megemlékezni Gentóról, egy különleges személyről, aki a szívünkben örökké él.”

„Ez is egy olyan mérkőzés, amit kötelező megnyernünk. Egy kieséses párharc egy olyan sorozatban, amely ugyanolyan fontos számunkra, mint az összes többi. Felkészültünk, ahogy kell, hiszen az Elche jó formában játszik az utóbbi időben. Fel kell készülnünk rájuk és meg kell próbálnunk megszerezni a győzelmet.”

„A célunk az, hogy nyerjünk. Tovább akarunk jutni és a lehető legjobb kezdőt küldöm pályára, figyelembe véve a játékosok fásultságát, különösen azoknál, akik a vasárnapi döntőben is pályára léptek. Courtois nem lesz bevethető, ahogyan Mariano, Asensio, Carvajal és Vallejo is hiányzik majd.”

Hazard

„Versengés van a csapaton belül és minden mérkőzésen a legjobbakat szeretném játszatni. Ez a versengés sokakat érint. Nem fogom tagadni, őszintének kell lennem. Edz és vár arra, hogy az edzője pályára küldje. Amikor ez megtörténik, ő készen fog állni.”

Carlo Ancelotti

Courtois hiánya

„Nem lesz bevethető egy pár napig, de ennyi. Privát ügyként kezeljük a helyzetét, nem mondhatok többet, de afelől nincs kétségem, hogy vasárnap már játszhat.”

Bale

„Jól érzi magát. Nem jött velünk Szaúd-Arábiába, de edzett és bevethető. A keret tagja lesz és mindenki, aki a keretben van, kezdő lehet, csereként is beállhat vagy egyáltalán nem kap lehetőséget holnap.”

Vinícius

„Úgy gondolom, hogy akkor kell leállnia, ha fáradtnak látjuk, ha már nem tud ugyanolyan minőségű játékot nyújtani vagy ha megsérül. Nem fogom pihentetni, mert két hónapon belül elfáradhat. Ha ez megtörténik, helyettesítjük. Most nem látom fáradtnak, így úgy vélem, játszani fog.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK