A válogatott szünet menetrendje a madridisták számára

Casemiro, Vini Jr., Militão, Rodrygo és Valverde vesz majd részt a 2022-es világbajnokság selejtező mérkőzésein a jelenlegi válogatott szünetben. A mérkőzések menetrendje a következő.

Ecuador – Brazília (január 27. (csütörtök), 22:00)
Brazília – Paraguay (február 2. (szerda), 01:30)

Casemiro, Militão, Rodrygo és Vini Jr. is bekerült Tite keretébe Brazília következő két, lényegében tét nélküli vb-selejtezőjére. A már biztos vb-résztvevő, csoportelső brazilok a harmadik helyen álló Ecuadorral játszanak idegenben az LDU Quito stadionjában, az Estadio Rodrigo Paz Delgadóban. Hat nappal később Paraguay együttesét fogadják a Belo Horizonte otthonában, az Estádio Mineirãóban.

Válogatott szünet

Paraguay – Uruguay (január 28. (péntek), 0:00)
Uruguay – Venezuela (február 2. (szerda), 0:00)

Valverde két nagy téttel bíró meccsen léphet pályára a csoport két utolsó helyén álló ellenfelekkel szemben Uruguay színeiben, hiszen a válogatott célja a világbajnoki szereplés bebiztosítása. Négy mérkőzéssel a selejtezők vége előtt Uruguay a hetedik helyen áll, ám csupán egy ponttal van lemaradva a negyedik helytől, amely az automatikus kijutást jelentené. A csapat először Asunciónba utazik, hogy Paraguay ellen lépjen pályára az Estadio General Pablo Rojasban, majd Venezuelát fogadja Montevideóban, az Estadio Centenarióban.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK