Unai Emery: Le akarjuk győzni a Real Madridot

A Villarreal mestere a holnapi bajnoki előtt.

„Az európai céljainkkal kapcsolatban és az olyan nagy ellenfelek elleni meccseken mint a Real Madrid, igazán ambiciózusak vagyunk. Ők a bajnokság legjobb csapata. Három pontot szerezhetünk, de látni szeretnénk azt is ezen a meccsen, hogy hol tartunk. A remek formában lévő listavezető ellen lépünk pályára.”

EmeryA kép forrása: Villarreal TV screenshot (YouTube)

„Ők a Real Madrid, mi pedig tiszteljük őket a nevükért, azért, amit képviselnek, továbbá a játékosaikért. Versenyben akarunk lenni ellenük, le akarjuk győzni őket. A két csapat idénybeli első találkozóján jól teljesítettünk és döntetlent értünk el a Bernabéuban. Ezúttal még egyet akarunk lépni előre, és meg akarjuk találni azt, ami hiányzott az akkori győzelemhez.”

„Nagyon okosan kell játszanunk, okosan kell támadnunk. Olvasnunk kell a játékot a mérkőzés minden szakaszában, meg kell próbálnunk magunkat adni, jól teljesíteni, nagy iramban futballozni és a párharcokban erősnek lenni.”

„A Real Madrid tudja, hogy nehéz meccsre számíthat. Tudják, hogy jó teljesítményt kell nyújtaniuk, hogy szeretjük tartani a labdát és el kell venniük tőlünk. Tudják, kiválóan kell játszaniuk ahhoz, hogy nyerni tudjanak itt, és azt is, hogy képesek vagyunk felvenni velük a harcot.”

Forrás: villarrealcf.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK