Casemiro: A szurkolóink támogatásával képesek leszünk a fordításra a PSG ellen

A játékosok közül Casemiro és Rodrygo állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a Real Sociedad legyőzése után.

Casemiro:
„Nagy meccs volt ez egy olyan ellenfél ellen, amely mindig megnehezíti a dolgunkat és remekül futballozik. Kihoztuk belőle a legtöbbet. Hosszú még az út a bajnokságban, de ez most kritikus időszak. Meccsről meccsre kell haladnunk, három pontonként.”

„Mindig 100%-ot adunk bele a pályán. Ez egy komplett teljesítmény volt, úgy mentünk ki a pályára, hogy magasan akarunk letámadni, egyszerre voltunk nyugodtak és agresszívak. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, de végig mi irányítottunk. Itthon játszani a világ legjobb klubjában mindig különleges érzés a játékosoknak. Mindannyian jól éreztük magunkat a pályán.”

Casemiro

„Tudjuk, hogy milyen fontosak számunkra a szurkolók, ma igazán mögöttünk álltak, ezért hálásak vagyunk nekik. Szeretnénk kérni, hogy szerdán is támogassanak minket, ott kell lenniük mögöttünk a fordítás érdekében, a segítségükkel megnyerhetjük a párharcot. Kemény mérkőzésnek ígérkezik, de itthon játszunk, ez a mi sorozatunk, a szurkolóink támogatásával meg tudjuk csinálni.”

„Számomra nagy öröm Kroos és Modrić mellett játszani. Mindketten nagyszerű játékosok, akikkel nagyon szeretek együtt focizni. Nagyon fontos, hogy figyelnek magukra, ahogy az edzéseket végzik, ahogy dolgoznak, még sok mindent élvezhetünk Modrić játékából, mivel nagyszerű játékos.”
 
Rodrygo: 
„A legjobb az, hogy nem álltunk le, amikor hátrányba kerültünk. A végsőkig támadtunk. Nagyon jól teljesítettünk az első félidőben, örülünk, hogy így sikerült fordítanunk. A szurkolónk mögöttünk álltak, erőt adtak nekünk a folyamatos támadáshoz. Vinivel remekül működtünk együtt a széleken, Camavinga és Modrić pedig két csodás gólt szereztek.”

Rodrygo

„Ez az otthonunk, a szurkolóink előtt játszunk. Minden meccsen mögöttünk vannak, a támogatásuk erősebbé tesz minket. Reméljük, hogy az idény végéig így tudjuk folytatni.”

„Jól teljesítünk. A mai is egy döntő volt, tudtuk, hogy nagyon fontos mérkőzésről van szó, hiszen így most nyolc pontos előnyünk van a Sevillával szemben. Még jön egy újabb döntő szerdán, úgy kell hozzáállnunk, mint a mai meccshez. Fordítanunk kell, a végsőkig harcolni fogunk.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Villarreal elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, Kepa.Védők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas…
Bernabéu Stadion
Tovább

Jöhet a bajnoki El Clásico Miamiban?

A FIFA zöld utat adott az elképzelésnek, amely ellen korábban határozottan kiállt. Az Egyesült Államok futballra gyakorolt befolyása…