Utoljára Ramos gólját követően esett ki az utolsó harminc perc

Itt ülök, baszod. Gyakorlatilag sokkos állapotban. Utoljára Ramos gólját követően esett ki az utolsó harminc perc. Ma azonban nem hagytam magam, kitartottam a végsőkig, még akkor is, amikor Benzema púzója jelent meg szent grálként. Nem vicc, csicsó, nézed és látod, hogy ez az emba maga alá gyűr egy nemzetet. A sajátját. Azt, amelyik kivetette.

Csak úgy kérdezem: mikor mondtad ki utoljára, hogy „Karim Benzema mesterhármast lőtt”? Barátom, nedvesítsd be az ajkaid és szokj hozzá, hogy a picsaizzasztó lesz a kedvenc szavad, mert Benzema berobbant. Rárúgta az ajtót a Cristiano-imitátorokra, a Lewandowski-pártolókra, a Messi-látókra (ejtsd: távcső, cső). Picsába, te láttad a tegnapi meccset? Neked nem durrant el?

Lázas vagyok, gyöngyözik a homlokom, nehezen lélegzem, de biztosra veszem, hogy ez nem a Covid. Csak a Benzema! Öcsém, ez a faszi pont egy tíz évvel fiatalabb válogatott csapattársával vette fel a versenyt. Nyert! Emlékszem, mert kimentettem, hogy mennyire szidalmaztam a most ajnározott Benzemát, nincs mit szégyellnem, de annál inkább el kell ismerjem, hogy ez a csóka, idézzem bárhonnan: „Mi a fasz”? Jött, hogy letegye a névjegyét, bizonyítsa, hogy van némi köze hozzánk, csak mert mind szeretjük ezt a csapatot. Az este egyértelmű mélytorok. Ebből térjetek magatokhoz…

Hánytál? Fasza vagy. Sírtál? Fasza vagy. Életed egyik legjobb meccse volt? Nem véletlen. Beszéltem édesanyámmal, mit szólna, ha plasztikáztatnék? Nem lenne komolyabb változás, csak orr, haj, farok. Mutattam a dokinak, hogy Benzemát akarom. Nem egy szaros bogarat, azonnal Ferrárit. Mondta, hogy semmi gond, lehet, de sajnos hosszú a lista. Nem tudom, a farok teszi, vagy Benzema szépsége? A kisujjához ragaszkodom, abból nem engedek. Abban van a csízió.

Leonardo – nem egy reneszánsz ember –, meg Kalifa, a légyár, kiakadt a meccs után, nem kicsit, nagyon. Mondtam nekik, hogy csak nyalják meg a végét, máris jobb lesz. Hát nem, inkább a paláver. Sűrűbben nem moshatom, mert számon kérik, elfolyik a víz, kevesebbszer meg azért nem, mert idővel szaga lesz. Pimpós lett a párizsi? A borjút ne keverd a sertéssel! Én mondom, anyád a szúnyogok!

A lényeg: baj nincs, a lehetőség adott, hogy a bajnokságra koncentráljatok.

A mesterhármashoz mit szóltok? Na, nem a Benzinéhez, hanem a másik három jómadáréhoz. Aszongyák az okosok, hogy a világ legdrágább támadósora. Lehet igazuk van, de csak egyért fizettek. Mbappé még csak-csak, én is szívesen látnám a Real Madrid szerelésében, de ne térdeljen már, az Istenért. Emberek vagyunk. Vagyis egy kicsit többek, meg jobbak is: madridisták!

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK