Ancelotti: Minden játékosom bevethető, készen állnak a játékra

Az olasz mester a Mallorca elleni bajnoki előtt.

„Jól érezzük magunkat, mivel a csapat remek formában van. Jó sorozatban vagyunk, a teljes keret a rendelkezésemre áll. Mindenünk megvan ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújtsunk, tudva azt, hogy a Mallorca keményem harcol a céljai eléréséért és mindent belead majd. A hátralévő meccseken megvan az egyensúly, nincs már sok hátra, mindenki mindent bele fog adni.”

„Minden játékosom bevethető, mindenki készen áll arra, hogy kezdő legyen. Nem gondolom, hogy bárki is fáradt lenne, de lehet, hogy lesz néhány változtatás a tervezett játékunk miatt. De ez nem fáradtság miatt lesz, mivel egyik játékos sem tűnik fáradtnak.”

Ancelotti

„A PSG elleni győzelem nagyon sokat jelentett. A sportszempontokon túl a hangulat, az érzelmek, ahogy a szurkolók a csapat mögött álltak. Csodálatos volt látni, fontos győzelem volt ez számunkra. Tudjuk, hogy a Bernbéuban csodálatos hangulat van, ami segít a nagy meccseinken. Ez nagyon fontos. Örömmel láttam a szurkolók arcán a boldogságot, és azóta is remek a hangulat a madridisták körében.”

„Nem mondanám, hogy euforikus hangulat lenne a klubnál, megnyertünk egy meccset és még mindig ott vagyunk a BL-ben. Holnap egy újabb mérkőzés lesz, más sorozatban, most csak erre koncentrálunk. Ez a csapat hozzászokott már, hogy csak előre tekintsen, ez a klub történelméből adódik. Megnyertünk egy meccset, amely nagyon boldoggá tett minket, de ez még csak a legjobb 16 között volt a BL-ben. Ha veszítesz, szörnyen érzed magad, és nem csak mentális, de fizikális szempontból is. Minden PSG játékos kimerült volt a meccs után, de ilyen a futball. A csalódásnak is lehetnek olyan hatásai mint az örömnek.”

„Nem csak egy vezér van a csapatban, ez a szerencsénk ebben a keretben. Vannak, akiket kevésbé vonunk be, de ők is ugyanolyan fontosak, mint azok a srácok, akik rendszeresen játszanak. Karim, Luka, Kroos, Courtois, Marcelo… Ez egy vezéregyéniségekkel teletűzdelt csapat, ez pedig edzőként szerencsés dolog.”

„A mérkőzés jó fényben tünteti fel a Real Madridot, de a Real Madridnak nincs szüksége ilyen meccsekre, hogy megmutassa, miről is szól, hiszen a klub történelme önmagáért beszél. Ez egy csodás meccs volt mindenkinek, aki részese volt, de ennek a klubnak az imázsa már nagyon mélyen gyökerekkel rendelkezik.”

Madridi uzlet
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

(A 442 nem sorolta be Courtois-t a 10 legjobb kapus közé.) „(nevet) Ez nonszensz. De ne engem kérdezzen, hogy hova sorolnám Courtois-t, én elfogult vagyok. Számomra Courtois a világ legjobb kapusa, ahogy Carvajal a legjobb jobb oldali védő, Mendy a legjobb bal oldali. Ha valaki nem sorolja be őt a világ 10 legjobb kapusa közé, akkor annak nyugodtan ketté lehet törni az újságírói, az edzői, vagy akármilyen igazolványát.”

„Nem lesz probléma a szerződéshosszabbításokkal, de beszélünk majd a klubbal. 100%-osan támogatjuk a klub következő időszakban meghozott döntéseit.”

„Camavinga helyzete egyértelmű. Ő a klub jelene és jövője. Ő és mi is biztosak vagyunk ebben. Ha eljön az idő, hogy Modrić, Kroos és Casemiro már nem lesznek itt, akkor ott lesz Valverde, Camavinga és olyan fiatalok a Castillából, mint Blanco. Ők mindannyian ideálisak a klub ezen legendáinak pótlására.”

„Mbappé? A szurkolók imádják a minőségi játékosokat, azokat, akik példaértékűek a többiek számára. Nem volt lehetőségem beszélni vele. Beszéltem Verrattival, mivel amikor a PSG-nél dolgoztam, ő is ott volt, de Leonardóval és még néhányakkal, akik szintén dolgoztak velem.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK