Antonio Raíllo: Minden labdáért úgy kell mennünk, mintha az lenne az utolsó

A Mallorca középső védője a Real Madrid elleni bajnoki előtt.

„Ha felkerülsz az első osztályba, lehetőséged van ilyen mérkőzéseket játszani. A Madrid, a Barca, a Betis, a Sevilla, elsőrangú csapatok ellen pályára lépni. A győzelem érdekében a legjobbadat kell nyújtanod, még olyan meccseken is, amikor ők csak egy normál teljesítményt tesznek le az asztalra.”

„Maximális lelkesedéssel állunk a mérkőzés elébe, tudva azt, hogy három pontért játszhatunk, ahogy azt két évvel ezelőtt is tettük. Fel kell vennünk velük a versenyt.”

„Mindent bele kell adnunk. Küzdenünk kell, minden labdáért úgy kell megharcolnunk, mintha az lenne az utolsó. Ez a futballvilágban vitán felül áll. Egyértelmű, hogy ha a saját képességeidet meghaladó csatába bonyolódsz, akkor le fognak győzni, ezért úgy kell hozzáállnod, hogy te jobban akarod a győzelmet, minden labdáért keményen megharcolsz. Erre lesz szükségünk.”

Antonio RaílloA kép forrása: YouTube screenshot (RCD Mallorca)

„Egy tökéletes állapotban lévő Madriddal találkozunk, de tudjuk, hogy ha mindent jól csinálunk és elmegyünk a saját határainkig, akkor le tudjuk győzni őket. Semmi sem lehetetlen.”

„Úgy érezzük, hogy közel vagyunk a pontszerzéshez. Például a Betis ellen egy döntetlen lett volna az igazságos. A Celta ellen ugyanez volt a helyzet. Ezért vagyunk nyugodtak. Nem számít, hogy mennyire rossz a helyzet, mindig közel vagyunk ahhoz, hogy valami pozitívat hozzunk ki a dologból. Ha kicsit keményebbek legyünk, ha kijavítunk néhány hibát, akkor közelebb kerülünk a győzelemhez.”

„Amikor utoljára 1-0-ra legyőztük itt a Madridot, az nagyszerű játék volt, klasszikus Lago Junior elfutás, lenyűgöző. Ugyanazzal a dinamikával kell folytatnunk, ugyanazzal a hozzáállással, amit két éve mutattunk, ahogy ebben az idényben is dolgozunk. A lehető legkeményebben, kijavítva a hibákat, kényelmetlenné tenni a Real Madrid vagy bármely más ide látogató csapat számára a mérkőzéseket.”

„Kérem a szurkolókat, hogy támogassák a csapatot, legyünk egyel többen, ahogy az egész idényben, de most jobban mint eddig bármikor. Mindent bele kell adnunk minden egyes meccsen. Ez nem egy döntő fontosságú meccs, de egy óriási kihívás. Az ilyen mérkőzésekre az emberek mindig emlékezni fognak, remek lenne újra nyerni.”

Forrás: rcdmallorca.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…