Guti: Olyan játékosokra van szükség, akik akarnak játszani a Real Madridban

A klub korábbi középpályása nem köntörfalazott egy interjúban a Real Madrid Barcelona elleni vereségét követően.

„A Real Madrid nem állhat 12-13 játékosból. Egy nagy csapat, amely a BL-címért, a bajnokságért és a Király-kupáért akar harcolni, nem állhat 14 játékosból. Mi történik itt? Aki nem akar játszani, az nem a Real Madrid része. Ennyire egyszerű. De akkor mondják ki!”

„A klub vagy Carlo Ancelotti mondja meg a játékosnak, hogy adjon egy sajtótájékoztatót, ahol kimondja, hogy nem akar többé a Real Madridban szerepelni. Ember. A Real Madrid fizet neked, hogyhogy nem akarsz játszani? Ha egy évben akár csak egyszer is kérnek fel játékra, neked játszanod kell és a legjobbadat kell nyújtanod.”

GutiA kép forrása: El Chiringuito TV (screenshot)

„Én vagyok Ancelotti, ránézek a kispadra, ott van Hazard, Jović, Bale, Isco… És azt mondod, hogy egyiket sem cserélhetem be? Mi történik itt? Lemaradtam valamiről?”

„Nézem a Barcelona elleni meccset, látom a cserepadot, és egyszer csak azzal szembesülök, hogy a Madrid első cseréje Mariano… Hogy lehet ez? Bale-lel, Hazard-ral a Madrid első számú támadócseréje Mariano, aki eddig alig játszott az idény során?”

„Itt valami olyasmi történik, amit a Madrid nem engedhet meg magának.”

„És még mindig vannak kétségeink afelől, hogy a Real Madridnak le kellene igazolnia Hålandot? Hålandot, Mbappét és még 4-5 olyan játékost, aki a Real Madridban akar játszani.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK