Hivatalos: A Nou Camp után a Bernabéut is átnevezik

Megvan a megállapodás az új szponzorral, ám erre a névre senki nem számított.

–ÁPRILISI TRÉFA 2022.04.01!–

Meglepetésként érkezett a hír, hiszen a Real Madrid vezetősége teljes titokban tárgyalt a legendás stadion nevének értékesítéséről. Ahogy azonban arra számítani lehetett, a Barcelonánál jóval kedvezőbb ajánlatot kapott a Madrid, amelyet annak ellenére sem lehetett visszautasítani, hogy a név semmiképp nem mondható szokványosnak. Az új szponzor nem kevesebb mint évi 300 millió eurót fizet majd a Real Madridnak azért, hogy az ő neve díszelegjen a világ egyik leghíresebb, az felújítás után pedig legmodernebb stadionjának oldalán.

A klub legújabb támogatója nem más, mint a PornHub, így a stadion új neve a jövőben Estadio PornHub Bernabéu lesz. A hírek szerint az alapvetően konzervatív értékeket valló klub igazgatótanácsának több tagja is azonnal kilépett a klubvezetésből, mivel nem tudják elfogadni, hogy egy ilyen iparágban tevékenykedő cég neve díszelegjen a klub legendás stadionjának falán.

PornHub

A megállapodásnak egyébként része az is, hogy a mérkőzések előtt hagyományosan lejátszott blanco induló előtt a PornHub jól ismert rövid intro zenéje is lejátszásra kerül majd, illetve minden hazai gól után is megszólal majd a szlogen a stadion hangszóróiból. A BL-himnusz esetén még nem tisztázott a hangeffektus bejátszása, erről még folynak a tárgyalások az UEFA-val, ám pletykák szerint biztosan megegyezésre jutnak a felek akkor, ha az új szponzor a Real Madrid alkalmazottaihoz és játékosaihoz hasonlóan az UEFA delegáltjai számára is ingyenesen biztosítja a Lifetime PorhHub előfizetést.

Ha valaki nem ismerné a zenét (mi is most hallottuk először):
 

Nem csak a vezetőség körében, a szurkolók között is megoszlanak a vélemények a megállapodás kapcsán. José Maravilloso, a Paseo de la Castellanáról nyíló egyik utcában kocsmát üzemeltető madridista üzletvezető például örül a hírnek, szerinte „mindenkit meg fogunk itt szo*atni”, de többen már most a stadion parkolójában tüntetnek a döntés ellen. Hogy milyen következményei lesznek még a fura névválasztásnak, egyelőre nem látjuk. 

Elképesztő, hogy a hír pontosan április elsején, a bolondok napján látott napvilágot. Ez szinte már gyanús… Ilyenkor nagyon vigyázni kell!

Forrás: penamadridista.hu, Áprilisi Tréfa Hírügynökség
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK