Pulisic: Nagy önbizalommal várhatjuk az összecsapást

A Chelsea amerikai játékosa nyilatkozott csapata Real Madrid elleni BL-párharca előtt.

„A legutóbbi vereség kemény volt, de talán pont erre a pofonra volt szükségünk az előttünk álló nagy meccsek előtt. A srácok egyértelműen képesek változtatni. Még mindig magabiztosak vagyunk, ahogy azt egy ilyen meccs előtt kell. Nem lesz könnyű, de mielőbb vissza akarunk térni a pályára hogy megpróbáljunk megnyerni egy nagy meccset.”

„Mindannyian túl vagyunk már hasonló pillanatokon, csapatként is tapasztaltunk már ilyet, szóval nem most van itt az ideje a pániknak, vagy annak, hogy a következő meccsnek ezekkel a gondolatokkal menjünk neki. Őrült eredmény volt, de arra fogjuk felhasználni, hogy löketet adjunk és változtassunk. A klubnál mindenki jól kezelte a dolgot, a legjobbunkat fogjuk nyújtani, hogy reagálni tudjunk.”

Pulisica kép forrása: YouTube screenshot (Chelsea Football Club)

„Egyértelmű, hogy nagy önbizalommal várhatjuk a meccset. Tavaly jó eredményeket értünk el ellenük, reméljük, hogy idén is sikerül ezt megismételni. Nagy csapatról van szó, a BL egyenes kieséses szakaszában pedig soha nincs könnyű dolgod, de tudva azt, hogy tavaly mit értünk el, bízhatunk magunkban. Így állunk a párharchoz.”

„Vannak új játékosaik, egy új edzőjük, új játékrendszerük. Lehet, hogy vannak hasonlóságok az előző idényben látott csapattal, mi mindenesetre továbbra is tanulmányozzuk őket és megpróbáljuk kitalálni, hogy miként lenne a legjobb játszani ellenük. Meg fogjuk beszélni és maximálisan felkészülünk rájuk.”

„Önbizalmat adhat nekünk az előző idény, de nem bízhatjuk el magunkat, de persze az abból származó tapasztalatokra és önbizalomra, hogy akkor a legnagyobb csapatok ellen képesek voltunk továbbjutni, joggal építhetünk.”

Forrás: chelseafc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK