Beharangozó: Real Madrid – Chelsea: A tét a továbbjutás

A Chelsea Madridba látogat ma este, és nem más, mint a BL elődöntője a tét a Santiago Bernabéuban megrendezésre kerülő összecsapáson.

A PSG elleni csodás estét követően Ancelotti csapata ezúttal egy Stamford Bridge-en kiharcolt 3-1-es előnyt kihasználva szeretne továbbjutni a legjobb négy közé az aktuális BL-kiírásban. A csapat jó sorozatban várja az összecsapást, hiszen a legutóbbi három meccsét megnyerte (Celta, Chelsea, Getafe).

Biztosan nem lesz sétagalopp ez az összecsapás a Real Madrid számára, hiszen komoly kihívással kell szembenézniük Benzemáéknak az aktuális címvédő ellenében. Az angol együttes idegenbeli teljesítménye jól mutatja, hogy milyen veszélyes ellenfélről beszélünk. A londoniak mind a hét legutóbbi idegenbeli meccsüket megnyerték, négyszer még gólt sem kaptak.

Kroos, Benzema, Vini

De ahogy Londonban és a PSG elleni visszavágón láthattuk, az ilyen meccsek a legjobbat hozzák ki a Real Madridból. Ahogy Casemiro is mondta, „nem bízhatjuk el magunkat, ez egy rendkívül nehéz meccs lesz”. Ancelotti szerint a csapat „tudja, hogy harcolnia kell, és harcolni is fog”. Az olasz szakember keretébe bekerült az a Karim Benzema is, aki legutóbbi két BL-mérkőzésén mesterhármasig jutott.

A Chelsea nem csak a sorozat egyik legkeményebb védelmét tudhatja magáénak, hiszen mindössze öt gólt kapott eddig a kiírásban, de egy 6-0-s Southampton elleni győzelem után érkeznek a Bernabéuba. A találkozó igazi látványosságnak ígérkezik a Bernabéuban a BL címvédője ellen úgy, hogy közben az elődöntő a tét.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK