A Betis mindenben megegyezett Iscóval

Úgy tűnik, hogy Isco lesz a Betis sztárigazolása ezen a nyáron. Az AS úgy tudja, a játékos mindenben megegyezett új klubjával, akik komoly szerepet szánnak neki.

A Betis és Isco Alarcón mindenben megegyezett egymással, így a Real Madrid játékosa a Király-kupa friss győzteséhez és a jelenleg BL-indulást érő helyért harcoló együtteshez csatlakozik. A zöld-fehér alakulat kétéves szerződést ajánlott Iscónak, opcióként egy harmadik évvel úgy, hogy évi bruttó 10 millió eurót fog keresni. A játékos emellett aláírási pénzt is kap, és a klub történetének legjobban fizetett futballistája lesz.

A Betisnek azonban először el kell adnia legalább egy játékost. A középpályás Guido Rodríguezen kívül, akit több angliai együttes is csábít, a legkönnyebb út Nabil Fekir eladása lenne, bár nemrég újították meg a játékos szerződését, amely jelenleg 2026-ig érvényes. Az érte eddig beérkezett ajánlatok azonban nem felelnek meg a Betis elvárásainak. Az előző idényben 40 millió eurót reméltek ettől az üzlettől, azonban végül nem valósult meg a transzfer.

Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

Az összeg, amit felszabadítanának Fekir eladásával, lényegében fedezné az Isco klubhoz hozatalának költségeit, ráadásul a két játékos pozíciója is azonos. Pellegrini mindig a csapatjátékosokat preferálta az öncélú játékosokkal szemben, így Isco illeszkedik a képbe. Néhány nappal ezelőtt a chilei edző egy interjúban elmondta, hogy Fekir túl sokat dédelgeti a labdát, ahelyett, hogy a társainak passzolna.

Ha az üzlet létrejön, Isco a harmadik új igazolás lesz a Betis számára a következő idény előtt. A klub már két átigazolást lezárt, két brazil játékost szereztek meg, Luiz Felipe és Luiz Henrique személyében. Előbbi egy 25 éves középső védő, aki ingyen érkezik a Laziótól, utóbbi pedig egy bal szélső, akiért 13 millió eurót fizetnek a Fluminensének. Claudio Bravo, Andrés Guardado és Joaquín szerződése is lejár az idény végén, de várható, hogy mindhárman Pellegrini csapatában folytatják majd.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK