Carlos Tévez: Most a Real Madridnak kell aggódnia a City miatt

A Manchester City korábbi játékosa az angol együttes Real Madrid elleni mérkőzése előtt.

„Ebben a párharcban mindkét csapat egyenlő esélyekkel küzd a továbbjutásért. Nagyon örülök, hogy a City-t az elődöntőben láthatom, Európa egyik legnagyszerűbb csapata ellen harcolni. Eddig még nem sikerült megnyerni a Bajnokok Ligáját, de úgy gondolom, hogy a legfontosabb az, hogy a City az elmúlt tíz évben pariban van az olyan csapatokkal mint a Real Madrid, ahogy ezt az előző körben, az Atlético ellen is láthattuk.”

„Örömteli érzés látni, hogy hová jutott a City az elmúlt tíz év során. Lenyűgöző. A bajnoki tabella középmezőnyéből felkerültünk Európa legnagyobbjai közé. Ez egy olyan teljesítmény, amelyre mindannyiunknak büszkének kell lennie.”

„Manapság teljesen más a helyzet, mint az én időmben. Most a Real Madridnak kell aggódnia a City miatt. Ez az előny most a City-nél van. Ma az ellenfeleknek kell megfigyelniük, hogy mire képes a City. Ezekkel a játékosokkal és az elmúlt évek során felépített infrastruktúrával bármelyik európai csapattal felvesszük a versenyt.”

„A bajnoki véghajrá kemény lesz. A City és a Liverpool jól ismerik egymást. Az edzők, Pep és Klopp is. Ez már szinte olyan mint egy sakkjátszma. Ilyen körülmények között az nyer majd, aki jobban akarja a sikert. Aki mindent belead, aki éhesebb a sikerre, az lesz a befutó.”

Forrás: mancity.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK