Rodrygo: Carlo Ancelotti nemcsak az edzőnk, hanem a barátunk is

Carlo Ancelotti mellett a meccs hőse, Rodrygo, valamint Casemiro, Valverde és Courtois is válaszoltak néhány újságírói kérdésre.

Rodrygo

“Nagyon boldog vagyok, hiszen az elődöntőben két gólt is szereztem, a Real Madrid pedig eljutott oda, ahová mindig is tartozott: a Bajnokok Ligája döntőjébe. Nem hallottam, hogy mit mondanak nekem a társak, mert egyszerűen nem tudtam elhinni azt, ami történik. Kiesésre álltunk, az első gólom a 90. percben jött, aztán történt, ami történt.”

“Ez a legjobb verziójú Rodrygo a Bajnokok Ligájában, remélem, hogy így tudom folytatni és még nagyon sok gólt szerezhetek. Ebben a mezben megtanultuk, hogy mindig harcoljunk a legvégsőkig, így történt ez ma is. Kaptunk egy gólt, majdnem végünk volt, de az első gólom után hittünk a visszatérésben, ahogy az történt már több korábbi meccsünkön is. Aztán jött a második gól.”

“Mostantól a Liverpoolra koncentrálunk, de vár még ránk néhány bajnoki is, amiken megfelelően fel tudunk készülni a döntőre.”

“Carlo Ancelotti a barátom, mindig ott van velünk, viccelődünk egymással. Ő az edzőnk, de a barátunk is.”

Casemiro

“Lenyűgöző, ennél nincs jobb érzés. Nagyon nehéz volt eljutni idáig, élveznünk kell a pillanatot, hiszen a java még csak most jön. A szurkolók nélküli nehéz éveket követően ezt a győzelmet nekik ajánljuk. A klub legnagyobb erénye, hogy sosem adjuk fel, mindig a legvégéig harcolunk. Az egész csapatnak gratulálnunk kell.”

“A kulcs, hogy sose add fel. Hajrá, Real, a végsőkig! Egy nagyszerű csapatot ejtettünk ki, amelynek nagyszerű edzője van. Két éve megnyertük a bajnokságot, de nem tudtunk a szurkolóinkkal ünnepelni, most viszont így teszünk, mert az ő boldogságuk a legfontosabb számunkra.”

“Most a következő meccsre kell koncentrálnunk, az Atlético Madrid vár ránk. Lehet, hogy már bajnokok vagyunk, de ez a klub megköveteli a győzelmeket.”


Kattints ide a részletekért!

Valverde

“Egy újabb őrült este. A kulcs a szellemiségünk és a győzelem iránti vágyunk volt, ez segített kitartani a végéig. Amikor a City betalált, minden nagyon nehéznek tűnt, úgy tűnt, mind veszíteni fogunk. Aztán amikor a gólok jöttek, éreztük, hogy nyerhetünk. Túl vagyunk néhány nagyon jó ellenfelen. A legnehezebb meccs számomra a Chelsea elleni volt, fizikálisan nagyon erősek voltak. A mai is nagyon nehéz volt, de nagyon jó volt a csapat hozzáállása. Ismét lehetőségünk volt a visszatérésre, arra, hogy valami különlegeset vigyünk véghez. Most pedig vár ránk a döntő, ami számomra az első BL-döntő lesz. Nagyon boldog vagyok a csapat, valamint a családom miatt.”

“A szurkolók rengeteget segítettek, lehetővé tették, hogy harcoljunk a legvégéig. Minden egyes meccsen nagy szerepet játszanak, és ezt nagyra értékeljük. Meg kell köszönjük a támogatásukat, mert ez volt a kulcs.”

Courtois

“Ez a csapat, ez a klub bármire képes. Hittünk a mérkőzés legvégéig, és végül lehetővé tettük a győzelmet és a továbbjutást. Tudtuk, hogy a hosszabbításra mi készülhettünk jobb lelki állapotban. A kapu előtt nem teljesítettünk jól, az utolsó passzok hiányoztak. Néha úgy érzed, semmi sem fog bemenni, de a végén a gólokkal, valamint a szurkolóink támogatásával tudtuk, hogy bármi megtörténhet.”

“Néhány nagyszerű csapatot ejtettünk ki az utunk során, olyanokat, mint a PSG, a Chelsea, valamint a Manchester City. Az utolsó néhány perc hihetetlen volt, de már a meccs előtt is tudtuk, hogy hazai pályán bármi megtörténhet. Alig várjuk, hogy pályára lépjünk a döntőben. Amikor a Real Madrid bejut a döntőbe, azért megy, hogy meg is nyerje azt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK