Hivatalos közlemény: Pablo Laso

A klub egészségügyi okok miatt búcsúzik a kiváló szakembertől.

A Real Madrid C.F. csak és kizárólag egészségügyi szempontok alapján meghozott döntése alapján a klub nem tartja meg az edzői poszton Pablo Lasót.

Azt követően, hogy az edzőnk néhány héttel ezelőtt szívrohamot kapott, a Real Madrid számos orvossal és kardiológus specialistával konzultált, akik mindannyian kifejezték, hogy az edzői munka folytatása jelenleg egyértelmű kockázattal járna a szakember egészségére nézve.

A Real Madrid múlt héten megkereste Lasót azzal kapcsolatban, hogy mondjon le az első csapatnál betöltött edzői szerepéről úgy, hogy a klub tiszteletben tartja az élő szerződésében meglévő pénzügyi kondíciókat, és várják meg, hogy miként alakul a fizikai állapota az idény során, mielőtt márciusban vagy áprilisban újra értékelik a helyzetét.

A Real Madrid hisz abban, hogy azt követően, hogy az edzőnket intenzív osztályon való kezeléséhez vezető akut koszorúér-betegség után teljes mértékben felelőtlenség lett volna nem ezt a döntést hozni.

A Pablo Laso iránti maximális tiszteletből és az iránta érzett szeretetből adódóan a klub elsődleges prioritása az edző egészsége.

A Real Madrid megérti, hogy ez a döntés elszomorította az edzőnket, de semmi, még a Real Madrid sem előbbre való mint valaki egészsége, ebben az esetben pedig ez egy olyan kockázat, amelyet ez az intézmény nem hagyhat figyelmen kívül.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…