Hivatalos közlemény: Új edző a kosárcsapat élén, búcsú Lasótól

A Real Madrid hivatalos közleményben köszöntötte a kosárlabda csapat új edzőjét, illetve köszönte meg Pablo Laso eddigi munkáját.

A Real Madrid C.F. örömmel jelenti be, hogy Chus Mateo lesz az első számú kosárlabda csapat edzője a következő két idényben, 2024. június 30-ig.

Chus Mateo 1990 és 2004 között tagja volt a Real Madrid kosárlabda szekciójának edzőként vagy segédedzőként az utánpótlásban, 2014 óta pedig Pablo Laso segítőjeként dolgozott a klub első csapatánál.

Mindeközben a Real Madrid C.F. és Pablo Laso úgy döntött, hogy közös megegyezéssel megszünteti az edző szerződését.

A Real Madrid szeretné kifejezni háláját és szeretetét Pablo Laso irányába, amiért történelmünk egyik legsikeresebb időszakában irányította a csapatot.

Az itt töltött 11 idénye alatt a kosarasok 22 trófeát nyertek: 2 Euroligát, 1 Interkontinentális Kupát, 6 bajnoki címet, 6 Király-kupát és 7 Szuperkupát.

Pablo Laso a klub egyik legnagyszerűbb és legkedveltebb legendájává vált, beérve a 22 trófeával rendelkező Lolo Sáinz-t, illetve megközelítve a 27 trófeás Pedro Ferrándizt.

Pablo Laso madridi ideje véget ért, mostanra pedig ő lett a legtöbb mérkőzéssel (860) és legtöbb győzelemmel (659) rendelkező edző a klub történetében.

A Real Madrid a legjobbakat kívánja neki és családjának életének új szakaszára. A Real Madrid mindig az otthona marad.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…