Ancelotti: Most nagy a terhelés, a Juventus elleni meccs után ezt csökkenteni fogjuk

Az olasz mester a Club América elleni döntetlen után.

„Jó mérkőzés volt, jobb mint az első. Eleinte szenvedtünk egy jól szervezett csapat ellen. Aztán alkalmazkodtunk a mérkőzéshez, jól teljesítettünk és máshogyan játszottunk, mint az első játékrészben. Sokkal intenzívebbek voltunk, jobban irányítottuk a játékot.”

„A második félidő sokkal dinamikusabb volt, azt követően, hogy Ceballos és Camavinga pozíciót váltott. Mindketten jól játszottak, energikusak voltak. Ceballos remekül tartja a labdát.”

Ancelotti

„Benzema jó formában van, annak ellenére, hogy nem edzett sokat. Jól van, de még dolgoznia kell az erőnlétén. Keményen dolgozunk, a játékosok nem érzik frissnek magukat. A Juventus elleni mérkőzés után csökkentjük a terhelést a Szuperkupáig.”

„Alabának szélső védőként kellett játszania, mivel szerettük volna megnézni Rüdigert középen, és jól teljesített. Mendy az első számú opció erre a posztra, de ha problémái vannak, akkor mindketten tudnak itt játszani. Nem lesz probléma.”

„Remek volt a hangulat a találkozón. A pálya jó állapotban volt, jó meccset láthattunk. A közönség élvezte a mérkőzést, a Club América remek teljesítményt nyújtott.”

„Hazard-nak kellenek a játékpercek az ilyen meccseken, mivel ő egy nagyszerű játékos és szükségünk van rá. Tobias is beállt, mivel ő egy nagyszerű fiatal játékos. Az edzéseken nagyon odateszi magát, ezért adtam neki perceket.”

Madridstore
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

„Tchouaméni egy más típusú középpályás, mint Casemiro, többet tartja a pozícióját. Megvan a képessége a gólszerzésre. Egyre jobb lesz, ezt a Barcelona elleni meccsen is megmutatta, ahol elmagyaráztuk neki, hogy mi az, amiben javulnia kell. Jobban kell helyezkednie, hogy gyorsabban játszhasson.”

„Figyelembe kell vennünk, hogy kik azok a játékosok, akik megnyerték a BL-t. Az UEFA-szuperkupa az előző idényhez kapcsolódik, annak megnyerésével kell teljessé tennünk. Úgy gondolom, hogy azok fognak több játékpercet kapni a Juventus ellen, akik a szuperkupa-mérkőzésen is többet játszanak majd.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK