Rodrygo: Még mindig nehéz elhinni, hogy BL-győztes vagyok

A fiatal brazil támadó az UEFA-szuperkupa döntője előtt.

„Soha nem játszottam még Európai Szuperkupa-döntőn. Eddig még csak a Spanyol Szuperkupában léptem pályára, amelyről úgy gondolom, hogy nagyszerű sorozat. Szeretnék minden évben itt lenni. Meg kell nyernünk a BL-t, hogy ezt elérjük, én pedig minden évben meg is akarom nyerni. Különleges lesz ez a meccs számomra. Egy döntőben fogunk játszani, amelyet meg akarunk nyerni, függetlenül attól, hogy épp milyen sorozatban vagyunk. Legyen szó egy szuperkupáról, a BL-ről vagy bármely más sorozatról, mindig a győzelem a célunk. Ez a csapatunk mentalitása.”

Rodrygo

„A játék minden elemében fejlődtem. Minden egyes nap keményen dolgozom, hogy egyre jobb játékossá és emberré váljak. Sokkal érettebb vagyok, sokat tanulok a körülöttem lévő idősebbektől. Játék szempontjából is ugyanez igaz, hiszen a világ legjobb játékosaitól tanulhatok. Minden egyes napon fejlődök és tanulok.”

„Néha még magamnak is el kell mondanom, hogy ’te jó Isten, megnyertem a BL-t!’. Még mindig nehéz elhinni, hogy megnyertem. Mindig ez volt az egyik nagy álmom: játszani a Real Madridban és megnyerni a Bajnokok Ligáját. És már 21 évesen sikerült ezt elérnem. Nehéz felfogni a tényt, hogy ez már sikerült. De nem is csak a BL-t nyertem meg, hanem a spanyol bajnokságot kétszer is, a Spanyol Szuperkupát kétszer is. Nem hiszem, hogy lehetett volna ennél jobb.”

„Modrić nagyon sokat segít nekem. Az, hogy vele játszhatok, megkönnyíti a dolgokat, köszönhetően a kvalitásainak. Olyan nekem, mint egy édesapa.”

„Ancelotti igazi győztes, mindig nyer, elképesztő. Mindenhol sikeres volt eddig, itt sincs ez másként. Csodálatos munkát végzett velünk az első naptól kezdve.”

„Mindenre emlékszem, amit mondott nekünk az előszezon során, a tanácsaira. A csapat folyamatosan javult az idény folyamán, voltak nehéz pillanataink, de végül minden jól alakult.”

„Szeretnék minden egyes nap több gólt lőni, több gólpasszt adni és többet játszani. Hiszek abban, hogy minden egyes idénnyel egyre jobban játszom. Szerintem az első szezonomban jól játszottam, a másodikban egy komoly sérülés miatt nem tudtam sokat játszani, a harmadikban pedig jobb voltam. A következő idény kapcsán hiszek abban, hogy jobban teljesítek majd, mint az előzőekben.”

Madridstore
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

„Nem szeretek célokat állítani. Nem szeretek konkrét számokat meghatározni gólok és gólpasszok tekintetében. Ezt nem szeretem. Csak arra koncentrálok, hogy jobb legyek mint az ezt megelőző idényben. Mindig szeretnék jobban játszani a következő meccsen.”

„Sokkal jobb nyomás alatt játszani. Ha nincs tét, akkor nem olyan élvezetes a játék, különösen akkor, ha versenysportról beszélünk. A nyomás jó dolog.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK