Beharangozó: Celta Vigo – Real Madrid: Ezúttal a Balaídosban kell bizonyítani

Az Almería elleni, idegenbeli győzelmet követően a blancók Vigóba utaznak, hogy a Celta ellen is megszerezzék a három pontot. Az első mérkőzés Casemiro nélkül.

A Real Madrid a spanyol bajnokság második fordulójának sem más céllal vág neki, mint a három pont és sorozatban a második bajnoki győzelem megszerzése, miután az első fordulóban az Almería együttesét múlták felül idegenben. Az ellenfél ezúttal a Celta Vigo együttese lesz, a helyszín pedig a Balaídos.

A bajnoki címvédő ezúttal is idegenben lép tehát pályára, ahogy az első három bajnoki forduló mindhárom meccsén. Az Almería és a Celta Vigo után az Espanyol lesz a következő ellenfél augusztus 28-án, 22:00-tól, ezt követően a csapat ismét a Bernabéuban léphet majd pályára.

Real Madrid

„A Celta elleni mindig egy nehéz meccs, de jó formában vagyunk” – mondta Ancelotti a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Az edző keretébe ezúttal is bekerült Karim Benzema, aki a Celta ellen remek mutatókkal rendelkezik, hiszen a legutóbbi három, galíciaiak elleni összecsapáson hét gólt jegyez. Egy másik remek formában lévő madridista, Alaba is a keret tagja. Az osztrák a legutóbbi két meccsén betalált, először az Eintracht elleni UEFA-szuperkupa-döntőben, majd a bajnokság nyitófordulójában az Almería ellen is, egy csodálatos szabadrúgásból. Az olasz mester biztosan nem számíthat a sérült Rodrygóra, az influenzával küzdő Kroos-ra és a hivatalosan is távozó Casemiróra.

A Celta egy 2-2-es döntetlennel kezdte meg a bajnokságot a Balaídosban az Espanyol ellen. A hazaiak egy hosszabbításban bekapott tizenegyesgólnak köszönhetően engedték ki a kezükből a három pontot. Pacienda és Iago Aspas lőtte a Celta góljait, a Madridnak pedig nagyon figyelnie kell utóbbi játékosra, hiszen az előző idényben 18 gólt rámolt be.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK