Beharangozó: Getafe – Real Madrid: Előre az újabb bajnoki győzelem felé!

A blancók ezúttal az Alfonso Pérezben szeretnék begyűjteni a három pontot.

Miután a Real Madrid tovább folytatta menetelését a Bajnokok Ligájában egy Sahtar Donyeck elleni győzelemmel, ahol továbbra is 100%-os, visszatér a LaLigába, hogy megmérkőzzön a Getafe együttesével. A csapat célja nem kevesebb, mint megszerezni sorozatban az ötödik idegenbeli győzelmet az Almería, a Celta, az Espanyol és az Atlético Madrid elleni mérkőzések után.

Vini és Rodrygo

A blancók a Coliseum Alfonso Pérezbe egy újabb megerőltető hét előtt érkeznek meg, hiszen Ancelotti fiai a ma esti találkozót követően Varsóba utaznak, hogy megmérkőzzenek a Sahtarral a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik játéknapján, öt nappal később pedig újra a Bernabéuban lépnek pályára, ezúttal a Barcelona ellen, az idény első El Clásicóján.

„Ez egy komplett, sokszínű Real Madrid, több identitással” – mondta Ancelotti a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. Az olasz mester keretében ott van Vini Jr. és Rodrygo, akik mindketten betaláltak a hétközi BL-mérkőzésen. A két támadó nagyszerű formát mutat a kapu előtt, hiszen a legutóbbi hat bajnokin legalább egyikük biztosan betalált (Celta, Espanyol, Betis, Mallorca, Atlético és Osasuna). Az összecsapáson biztosan nem lesz ott Courtois, Ceballos és Benzema sem.

A Getafe a tizennegyedik helyről várja a ma esti összecsapást, hét pont birtokában, amelyekből négyet saját otthonukban szereztek, hiszen a Real Sociedad ellen győzni tudtak (2-1), a Villarreal ellen pedig döntetlent értek el (0-0). Enes Ünal és Gastón a csapat két legeredményesebb játékosa, fejenként két-két találattal.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…