Kroos: Az utolsó pillanatig küzdöttünk

A játékosok közül Kroos, Nacho és Lucas nyilatkozott a Sahtar elleni döntetlen után.

Kroos:
„Sokat tanultak az első mérkőzésből. Ez egy nehezebb összecsapás volt, mint a múltheti. Jól teljesítettek, mi pedig gyengén kezdtük a második félidőt és előnybe is kerültek. Emellett remekül járatták a labdát, de ezt tudtuk is. Mindenesetre, ahogy mindig, az utolsó pillanatig küzdöttünk. Megérdemeltük az egyenlítést, habár nagyon nehéz meccs volt.”

Kroos

„A játékunk nem volt olyan gördülékeny, mint a múlt héten. Sokszor és gyorsan veszítettünk labdákat. A párharcokban tényleg szenvedtünk támadásban, a kombinációs játékunk sem volt a legjobb. Végül nehéz meccs lett belőle. Az ilyen összecsapások nem szokatlanok a BL-ben, de még így is megvan ez a nagyon fontos pont.”

„Magabiztosak vagyunk és várjuk az El Clásicót. Az első dolog, ami most a feladatunk, az a regenerálódás, mivel a mai meccs küzdelmes volt számunkra. Öt napunk van a mérkőzésig, jó formában érkezünk majd rá.”

Nacho:
„Igaz, hogy nagyon meg kellett szenvednünk, sokszor megfogtak minket a kontráikkal. Amikor megszerezték a vezetést, megváltozott a mérkőzés képe, több kockázatot kellett vállalnunk támadásban, és úgy tűnt, hogy jól érzik magukat a pályán. Mindenesetre remekül védekeztünk egy olyan BL-csapat ellen, amely mindig nagyon gyors a támadásokban. Rüdiger utolsó pillanatos gólja rendkívül fontos volt.”

Nacho

„Kissé megszorongattak minket, amikor egy gólos hátrányban voltunk. Az elmúlt meccseken nehezen találtunk be. Sok helyzetet dolgoztunk ki ma és a Getafe ellen is, de nem jöttek a gólok. De nem kell aggódnunk, mivel még így is hozzuk a meccseket, a támadóink kvalitásaival pedig a gólok is jönni fognak.”

„Természetesen nyerni akartunk, de figyelembe véve, hogy miként alakult a meccs, úgy gondolom, hogy pozitívan értékelhetjük a döntetlent. Még mindig vezetjük a csoportot, örülünk, hogy Rüdiger betalált az utolsó percben , most pedig már az El Clásicóval foglalkozhatunk. Az egy teljesen más meccs lesz, egy különleges összecsapás. A forma semmit nem jelent. Nyerni akarunk, otthon pedig még inkább.”

Lucas Vázquez:
„Nehéz mérkőzés volt, végig nyomtak. Megszerezték a vezetést, ha pedig ez történik, az mindig megnehezíti a dolgokat. Rüdiger gólja nagyon fontos volt számunkra, reméljük, hogy nincs nagy baja.”

Lucas

„A különbséget a pontosság jelentette. Nem tudtuk befejezni a figurákat, nem tudtuk átjátszani a középpályát úgy, ahogy az első meccsen a Bernabéuban. Mivel erősödtek a kontrákban, így veszélyesebbek voltak a gyors támadóik miatt.”

„Ha közvetlenül szünet után gólt kapsz, miközben arról beszélgetsz, hogy fontos lenne jól kezdeni a második félidőt, megnehezíti a dolgodat.”

„Nem gondoltunk az El Clásicóra, tudtuk, hogy milyen fontos mérkőzés volt a tegnapi. Nagyon fontos, hogy továbbjutottunk. Jó formában fogunk megérkezni az El Clásicóra. Még nem veszítettünk meccset, tele vagyunk önbizalommal, jól felkészültünk a vasárnapra.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK