Beharangozó: Real Madrid – Girona

16:15-től a Santiago Bernabéuban a Real Madrid a Girona ellen harcolhat az újabb három pontért, mellyel ezt a fordulót is az élen zárhatnák.

Egy nagyon megterhelő hónap végén találkozhat Carlo Ancelotti legénysége a Girona csapatával. A helyszín a Santiago Bernabéu, kezdés 16:15-kor. A Barcelona valenciai győzelme után szükség van a három pontra, hogy a fordulót a tabella élén fejezhesse be a csapat. 

Ancelotti egyik célja a veretlenségi széria fenntartása, mely jelenleg 10 győzelemből és 1 döntetlenből áll. Mi több, a csapat a jelenlegi idényben még egyetlen egyszer sem szenvedett vereséget hazai pályán – a mérleg 6 győzelem, valamint 1 döntetlen. Az elmúl három találkozó mindegyikén sikerült kiharcolni a győzelmet a Santiago Bernabéuban. 

“Ez az idény egyik kulcspillanata, szeretnénk jó állapotban megkezdeni a válogatott szünetet” – mondta a csapat vezetőedzője a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A keret összetételét illetően, Modrić, Valverde, Ceballos és Mariano is visszatértek kisebb-nagyobb sérüléseik után. Vini Jr. szintén ott van a keretben, ami nagy fegyvertény, hiszen jelenleg ő a csapat házi gólkirálya. 

A Girona csapata most jutott vissza az első osztályba, a jelenlegi fordulót a 18. helyen kezdik meg, eddig megszerzett 9 pontjuknak köszönhetően. A katalán csapat még nem tudott győzni idegenben az ősz folyamán. Michel csapatának legjobb góllövői Riquelme és Stuani, három-három találatuknak köszönhetően. 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…