Jović: Túl korán mentem a Real Madridba

A szerb támadó egy interjúban beszélt a Real Madridot is érintő témákról.

A Fiorentina választása: „Úgy hoztam meg ezt a döntést, hogy mindent alaposan átgondoltam, és megvizsgáltam, hogy melyik ajánlat mit jelent számomra aktuálisan. A Fiorentinát választottam, pedig nagyobb kluboktól is voltak ajánlataim. Hogy a pénzügyi oldalt ne is említsem. Mindenki tudja, hogy pénzügyileg lemondásokat követelt tőlem, hogy ide jöttem. Úgy gondolom, hogy a Fiorentina egy remek ugródeszka számomra, hogy visszatérhessek a korábbi formámhoz és egy nagyszerű klubhoz térhessek vissza.”

A Real Madridnál töltött idő: „Jó volt. Nagyszerű élmény volt számomra, megtiszteltetés, hogy a világ legnagyobb klubjának része lehettem. Mindenesetre úgy gondolom, hogy karrierem túlságosan korai szakaszában csatlakoztam a Real Madridhoz, Karim Benzema formája az érkezésemkor hatalmasat robbant, megérdemelten nyerte meg az Aranylabdát. Nem volt szerencsém. Először a világjárvány, majd a sérülések, de egyértelműen nagyszerű élmény volt számomra.”

A Real Madrid mely játékosait emelné ki? „Nem szeretnék senkit kiemelni a játéktudása alapján, de Benzema igazán mély nyomot hagyott bennem, és persze Luka Modrić, aki mindig ott volt nekem. Luka a Real Madrid történetének egyik legjobb játékosa.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK