Florentino Pérezt és Emilio Butragueñót is díjazták a Golden Foot díjátadóján

Florentino Pérez

A Golden Foot Pérez elnökként végzett munkáját ismerte el a Presztízs-díjjal, Butragueño pedig Legenda-díjat vehetett át.

Florentino Pérez:
„Igazán nagy megtiszteltetés ez az elismerés, így először is szeretnék köszönetet mondani a bizottság tagjainak, akik úgy döntöttek, hogy elismerik a Real Madrid elnökeként végzett munkámat.”

„Életem jelentős részét szenteltem ennek a klubnak, amely mindig is az egyik nagy szenvedélyem volt és lesz, ahogy emberek milliói számára is a világ minden táján. Minden egyes napon keményen dolgozom azért, hogy a Real Madrid a történelméhez és trófeaterméhez méltó helyen legyen.”

„Ez a klub 120 éves múltra tekint vissza, és mindaz, amit képvisel, azoknak az értékeknek köszönhető, amelyek generációról generációra szálltak. Ilyen a kemény munka, a folyamatos törekvés a jobbá válásra, az alázat, a tisztelet, a szolidaritás, és mindenek előtt az, hogy a nehézségek ellenére soha ne adjuk fel. Amellett, hogy a Real Madrid elnökének lenni hatalmas megtiszteltetés, nagy felelősség is, ez az elismerés pedig újabb lendületet ad nekem ahhoz, hogy ugyanolyan lelkesedéssel folytassam a munkát, ahogy eddig végeztem.”

Butragueno

Butragueño:
„Nagyon hálás vagyok. Már közelítek a 60-hoz, és ha még ilyenkor is emlékeznek az emberre, az nagyon jól esik. 1998-ban fejeztem be a játékot, ez már nagyon régen volt, szóval nagy öröm, megtiszteltetés számomra, hogy megkaptam ezt az elismerést, főleg úgy, ha figyelembe vesszük, hogy milyen edzők és játékosok kapták már meg.”

Forrás: realmadrid.com, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK