Karácsonyi üdvözlet a Real Madridtól

Pérez és Ancelotti

Florentino Pérez, Ancelotti, Chus Mateo, Toril, Benzema, Nacho, Llull, Rudy, Ivana és Kenti Robles tolmácsolták a Real Madrid hagyományos karácsonyi üzenetét a szurkolók felé. Egy sikerekkel teli év végén, a tizennegyedik BL-trófea begyűjtése után az elnök, az edzők és a három első számú csapat kapitányai kívántak boldog karácsonyt és boldog új évet a madridistáknak.

Florentino Pérez:
„A Real Madrid részéről szeretnénk mindenkinek melegséggel és szolidaritással teli üzenetet küldeni ebben az ünnepi időszakban, amely oly különleges mindannyiunk számára. Erőnket és támogatásunkat küldjük azoknak az embereknek és családjaiknak, akiknek a legnagyobb szükségük van erre. Néhány nagyon kemény éven vagyunk túl, amelyek során számos kihívást sikerült legyőznünk. Ebben az időszakban egységesnek kell maradnunk, és hinnünk kell abban, hogy még a legnehezebb helyzeteken is túl tudunk lendülni. Továbbra is szolidárisnak kell lennünk abban a reményben, hogy együtt elérhetünk egy igazságosabb, jobb világot, ahol képesek vagyunk örökké békében élni.”

„A nagyszerű madridista család számára ez egy lenyűgöző év volt, néhány felejthetetlen pillanattal fűszerezve, amelyek értékeinknek és egységünknek voltak köszönhetők. 2023-ra pedig a legnagyobb kihívás számunkra az, hogy megpróbáljuk ezt megismételni, és keményen dolgozzunk az örömteli pillanatokért. Boldog karácsonyt mindenkinek, az új esztendő pedig hozzon mindenkinek jó egészséget, munkát és boldogságot.”

Florentino Pérez és Karim Benzema karácsonyi jó kívánságai

Ancelotti: „A ti erőtök a mi erőnk. A céljaitok a mi céljaink. Mindent beleadni ezért a címerért, minden trófeáért a végsőkig harcolni. Boldog karácsonyt és boldog 2023-at mindenkinek!”

Benzema: „Az egész keret nevében szeretném kifejezni a hálánkat a folyamatos támogatásotokért. Felejthetetlen év volt ez a madridizmus számára, de még többet akarunk. Együtt bármit elérhetünk. Boldog új évet!”

Nacho: „Az energia, amellyel mögöttünk álltok, lehetővé teszi, hogy minden lehetséges trófeáért harcoljunk. Megtiszteltetés mellettetek harcolni. Boldog karácsonyt és boldog új évet!”

Chus Mateo (a kosárlabda csapat edzője): „2023 már itt a nyakunkon, a kihívások megmaradnak. Az álmainkat könnyebb elérni, ha mögöttünk álltok. A csapatunk nevében szeretnék köszönetet mondani és sok boldogságot kívánni mindenkinek a családja, szerettei körében.”

Llull: „Egy újabb év telt el, ugyanolyan vágyakozással teli, mint mindig. Köszönjük az elkötelezettségeteket és szereteteteket. Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! A támogatásotokkal minden trófeáért harcban leszünk 2023-ban.”

Rudy: „A támogatásotok feltüzel és erősebbé tesz minket. Mindig közel érezzük magunkat hozzátok, amikor játszunk. A legjobbakat kívánjuk nektek az ünnepi időszakra, 2023 pedig legyen boldogsággal teli.”

Florentino Pérez és Rudy

Toril (a női csapat edzője): „Az, hogy mögöttünk álltok, erősebb és jobb csapattá tesz minket. A legjobbakat kívánjuk nektek, családjaitoknak és barátaitoknak az ünnepek alkalmából. Szeretnénk 2023-ban is versenyképesek lenni és jobbá válni.”

Ivana: „Minden évben egyre jobbá válunk, köszönhetően a madridizmus elkötelezettségének. Továbbra is ugyanígy fogjuk folytatni, veletek az oldalunkon.”

Kenti Roberts: „Köszönjük, hogy ilyen közel érezhetünk benneteket magunkhoz. Ez igazán nagy megtiszteltetés. A csapat nevében szeretnék boldog ünnepeket és boldog 2023-at kívánni mindenkinek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK