Lunin: Az ilyen meccseket is nyernünk kell

Lunin

A játékosok közül az ukrán kapus és a debütáns Álvaro nyilatkozott a Cacereño legyőzését követően.

Lunin:

„Tudtuk, hogy milyen csapat és pálya vár ránk. Erős, versenyképes együttes, nehéz pálya, a szurkolóik mögöttük állnak. Végül jól zárult számunkra az este, és ez a legfontosabb.”

„Az egyik nagy különbség az eddigiekhez képest, hogy nem volt sokat nálunk a labda. Ez a pálya minősége miatt volt, nehezen járattuk a labdát, nem tudtuk a szokásos játékunkat játszani. Ez nehézzé tette a dolgot, ívelgetni kellett és küzdeni a párharcaink megnyeréséért. De az ilyen meccseket is nyernünk kell.”

„Örülök, hogy elkerültük a bekapott gólt, ez az egész csapat érdeme. Keményen kellett dolgoznunk ezért, én pedig szeretnénk köszönetet mondani nekik. A legfontosabb a győzelem, most tovább kell lépnünk.”

„Az edző és a stáb remekül kezeli a sűrű naptárt. Jól dolgozunk az edzéseken, lényegében mindenkinek megvan a saját edzésprogramja. Jól felkészítenek minket. Bármely versenysorozatra készen állunk.”

Álvaro

Álvaro:

„Ma egy gyerekkori álmom vált valóra. Nagyon büszke vagyok, nem is tudom szavakba önteni, hogy mit érzek most. Szeretnék köszönetet mondani Ancelottinak, amiért megadta nekem ezt a lehetőséget, de köszönet jár a családomnak és a barátnőmnek is. Meg kell említenem Raúlt, az edzőmet a Castillánál, akinek központi szerepe volt ebben.”

„Mindig emlékezni fogok erre a pillanatra. Ez egy nagyon különleges nap számomra, mindig becsben tartom majd. Ez egy csodás élmény. Még mindig nem hiszem el. Egy álmom vált valóra azzal, hogy azokkal a játékosokkal játszhattam, akiket csodálok. Ők a példaképeim. Néhány éve a TV-ben néztem őket.”

„Megpróbáltunk játszani az első félidőben, de hamar kiderült, hogy ez nem lesz lehetséges. Megváltoztattuk a játékunkat, hosszú labdákkal operáltunk, hogy helyzeteket tudjunk kidolgozni. Végül sikerült megszerezni a győzelmet.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…