Hivatalos közlemény: Gareth Bale

Bale
Bale

A Real Madrid hivatalos közleményben reagált a walesi bejelentésére, mely szerint a játékos visszavonult a labdarúgástól.

Gareth Bale bejelentését követően, mely szerint visszavonul a profi labdarúgástól, a Real Madrid CF. szeretné kifejezni köszönetét, szeretetét és csodálatát klubunk és a világfutball egyik igazi legendája felé.

Gareth Bale 2013-ban érkezett meg a Real Madridba, és kilenc éven át játszott a klub színeiben, ezen időszak alatt 19 trófeát begyűjtve: 5 BL, 4 klubvilágbajnokság, 3 UEFA-szuperkupa, 3 bajnoki cím, 1 Király-kupa és 3 Spanyol Szuperkupa. 2018-ban őt választották a BL-döntő legjobb játékosának, és még ugyanebben az évben az övé lett a klubvilágbajnokság Aranylabdája.

Gareth Bale történelmünk egyik legsikeresebb időszakában volt csapatunk tagja. Sokáig emlékezetes lesz szerepvállalása az elmúlt évtized néhány legemlékezetesebb pillanatában, például a 2014-es Király-kupa döntőjében, Valenciában bemutatott futása, vagy létfontosságú gólja a lisszaboni BL-döntőben 2014-ben, vagy a 2018-as kijevi BL-döntőben szerzett duplája, kiemelve az ollózós gólját, amely a világ összes futballszerető szurkolójának az emlékeibe égett.

Neve örökre a klubunk történelmének és legendájának része lesz.

Sok szerencsét, Gareth, a legjobbakat neked és családodnak.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény: Fran García

A klub hivatalos tájékoztatása a játékos érkezése kapcsán. A Real Madrid C.F. és a Rayo Vallecano mindenben megegyezett…
Borussia Dortmund
Tovább

Hivatalos közlemény: Jude Bellingham

A Borussia Dortmund hivatalos közleménye a játékos átigazolása kapcsán. Jude Bellingham a Borussia Dortmundtól a Real Madridhoz igazol.…
Karim Benzema a búcsúbeszéde közben.
Tovább

Gracias, Karim!

A mai napon hivatalos is búcsút intett egymásnak Karim Benzema és a Real Madrid. A francia aranylabdás búcsúeseményére…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény: Karim Benzema

A klub közleménye a játékos jövőjét illetően A Real Madrid C. F., valamint Karim Benzema közös megegyezéssel arra…