Almeida: Büszkének kell lennünk

Almeida
Almeida (forrás: Valancia TV screenshot)

A Valencia játékosai a Real Madrid elleni szuperkupa-elődöntő után.

Yunus Musah:

„Szerettünk volna változtatni a dinamikán és hazahozni egy trófeát a szurkolóinknak, hogy örömet okozzunk nekik. Mindent beleadtunk egy olyan nagyszerű csapat ellen, mint a Real Madrid. Ezt kell tovább vinnünk a bajnokságba is.”

„Az egész meccsen bátran játszottunk. Nem tudom, hogy mi voltunk-e a jobbak vagy nem. De ha a Real Madrid ellen tudtunk így játszani, akkor más csapatok ellen is menni fog. Bátrak voltunk, erre lesz szükség a bajnokságban is.”

„120 percet játszottunk, végig nyomtunk. A csapat jól teljesített. Mindannyian jó állapotban vagyunk. Ilyen dinamikával kell folytatnunk.”

„Fel fogom használni az a haragot, amit most érzek, arra, hogy megpróbáljuk megnyerni a Király-kupát.”

„Végig összetartottunk, és csak büntetőkkel tudtak legyőzni minket.”

Musah (forrás: Valancia TV screenshot)

Almeida:

„Nekünk és a szurkolóinknak is büszkének kellene lennünk a mai meccsre. Megmutattuk, hogy milyen kvalitásokkal bírunk, így kell folytatnunk ahhoz, hogy a bajnokságban nyerni tudjuk a meccseinket.”

„Megérdemeltük a győzelmet, voltak lehetőségeink a megszerzésére. Kár a büntetőkért, de büszke vagyok a csapatra. Szerintem ez a meccs javított a csapat morálján, és segít a bajnokságban győzelmeket szerezni.”

„Nyerhetünk bármely csapat ellen. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak kell lennünk, minden meccsen erre lesz szükségünk. Ha így teszünk, csodás dolgokat vihetünk véghez.”

„Nagyon boldog vagyok, játszom és segíthetem a csapatot, ami mindig jó. Így kell folytatnom, keményen kell dolgoznom, és meglátjuk, hogy mi történik a válogatottban.”

„Ez a meccs javított az önbizalmunkon. Minden meccsen azt kell tennünk, amit ma is.”              

Forrás: valenciacf.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…