Az Atlético hivatalos közleménye a mai események kapcsán

Atlético Madrid

Az Atlético reagált a Vini Jr. ellen irányuló elítélendő cselekedetre.

A kép kapcsán, amely a mai napon több sajtóorgánumban is megjelent, és amely gyűlöletkeltő üzenetet tartalmaz a ma esti, Real Madrid elleni Király-kupa-negyeddöntő előtt, az Atlético Madrid az alábbiakat közli:

Az ilyen cselekedetek teljes mértékben visszataszítóak, megengedhetetlenek és szégyent hoznak a társadalomra. Minden olyan cselekményt, amely emberek vagy intézmények méltóságát támadja, kategorikusan és fenntartás nélkül elítélünk.

A két klub között a rivalizálás a legnagyobb, de a tisztelet is. Senki nem sározhatja be a szurkolók egymás mellett élését, bármi is legyen a szándéka, vagy tartozzon bármely csoporthoz. Mindenki felelőssége, hogy ezt elkerüljük.

Nem ismerjük az elkövetőt vagy elkövetőket, akik ezt az elítélendő tettet elkövették, de a névtelenségük nem mentesíti őket a felelősség alól. Reméljük, hogy a hatóságoknak sikerül tisztázniuk a történteket, az igazságszolgáltatás pedig segít az ilyen típusú viselkedés megszüntetésében. Club Atlético de Madrid

Forrás: atleticomadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Bellingham
Tovább

Orvosi jelentés: Jude Bellingham

A klub hivatalos tájékoztatása a játékos sérülése kapcsán. A Real Madrid orvosi stábja által a mai napon elvégzett…
Antonio Rüdiger (forrás: realmadrid.com)
Tovább

Orvosi jelentés: Antonio Rüdiger

A klub hivatalos tájékoztatása a játékos állapotával kapcsolatosan. A Real Madrid orvosi stábja elvégezte a szükséges vizsgálatokat, majd…