Beharangozó: Real Madrid – Atlético Madrid: Derbi az elődöntőért

Benzema és Vinícius

A Real Madridnak az Atlético Madrid ellen kell kivívnia a továbbjutást a Király-kupában.

A Real Madrid 77 nap után tér vissza a Santiago Bernabéu Stadionba, és úgy tűnik, hogy megérte a várakozás, hiszen egy Atlético Madrid elleni Király-kupa-elődöntőre kerül sor ma este ezen a történelmi helyszínen. Ancelotti fiai ebben az egymeccses párharcban szeretnék kivívni az elődöntős szereplés jogát.

A két csapat  természetesen jól ismeri egymást, rivalizálásuk a kupasorozatban pedig történelmi, hiszen 42 alkalommal találkoztak egymással a Király-kupában. Ahhoz, hogy eljusson idáig, a Real Madridnak a Cacereñót és a Villarrealt kellett legyőznie, utóbbit egy nagyszerű fordítással búcsúztatva.

play-rounded-fill

„Ez egy különleges mérkőzés, esélyünk van egy nagy sorozat elődöntőjébe jutni” – mondta Ancelotti a mérkőzés előtt. Az olasz edző továbbra sem számíthat Tchouaménire, Lucas Vázquezre, Hazard-ra és Carvajalra sem, de ott lesz a pályán Benzema, aki a csapat legeredményesebb játékosa az idényben (12 gól), és a legutóbbi mérkőzésen, az Athletic Bilbao ellen is betalált.

Az Atlético a Valladolid 3-0-s legyőzése után érkezik a mérkőzésre. A Király-kupában az Almazán, az Arenteiro, az Oviedo és a Levante együttesét búcsúztatták. Legeredményesebb játékosaik az idényben Morata és Griezmann, nyolc, illetve hét góllal.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK