Benzema: Rodrygo gólja igazán elképesztő volt

Karim Benzema az Atlético Madrid ellen
Karim Benzema, forrás: Realmadrid.com

A játékosok közül Karim Benzema, Ceballos és Rodrygo nyilatkozott az Atlético Madrid legyőzését követően.

Benzema:

„Kemény mérkőzés volt egy nagyszerű ellenfél ellen. A játékosaink karakterére és a tehetségünkre támaszkodva tudtuk megfordítani a meccset. Csodálatos volt.”

„Korábban kell gólt szereznünk annak érdekében, hogy ne kerüljünk hátrányba. A szurkolóinknak köszönhetően képesek vagyunk ilyen meccsekre. A győzelembe hajszoltak minket.”

Mentalitás:

„Néha az ellenfél jól áll fél, így nehéz a kapujához férkőzni és gólt szerezni. Jobban kell védekeznünk és jobban kell bánnunk a labdával, de végül lőttünk három gólt. Most pihennünk kell és a következő meccsre koncentrálhatunk.”

Rodrygo gólja:

„Igazán elképesztő volt.”

Az állapota:

„100%-osnak érzem magam, segítem a csapatot, és remélhetőleg továbbra is gólokat szerzek.”

Ceballos:

„Nem volt könnyű meccs. Korán hátrányba kerültünk, Mendy sérülését követően rendeznünk kellett a sorainkat. Nagyszerű második félidőt produkáltunk, Rodrygo gólja pedig a legjobbkor érkezett. Nagyon örülünk, hogy sikerült továbbjutnunk az elődöntőbe.”

„Az első félidőben jobban játszottak, magasabban letámadtak. Az edző eszközölt néhány változtatást a félidőben. Ezt követően többet volt nálunk a labda, helyzeteket dolgoztunk ki és gólt szereztünk.”

Kulcspillanatok:

„Az edző elmondta, hogy tartsuk a labdát, és próbáljunk De Paul mögé játszani. Így jutottunk el Benzemához, Rodrygóhoz és Viníciushoz, akik remekül játszottak össze. Ebből lett a gólunk is. Aztán Savic kiállítása után eldöntöttük a meccset.”

A játékvezető:

„Fantasztikus volt. Savis kiállítása teljesen jogos volt. Későn ért oda, elkaszálta Camavingát. A játékvezetők is azért vannak ott, hogy a lehető legjobban végezzék a munkájukat, nekünk pedig segítenünk kell őket.”

Forma:

„Örülök, hogy kapok játékperceket, és ismét játszhattam. Így sokkal könnyebb magam formába lendíteni.”

Rodrygo:

„Nem pontosan emlékszem, hogy mi történt. Modrić passzolt nekem. Azt mondják, hogy négy ellenfelet is kicseleztem, majd külsővel lőttem gólt. Szeretek ezen a poszton játszani, örülök, hogy sikerült ezt véghez vinnem. Próbáltam edzéseken is, és most bejött.”

„Ma elkaptam Ronaldo varázsát, és remélem, hogy a hátralévő meccseken is így folytatom majd.”

Fizikai munka:

„Fizikálisan nagyon jól formában vagyunk. Pintus és a stáb nagyon keményen dolgoznak. Egy olyan csapat ellen sikerült fordítanunk, amely ellen nem könnyű játszani.”

Rodrygo Goes

Csere:

„A meccs előtt éreztem egy kis fájdalmat, de teljesen jól tudtam játszani. Aztán megálltam, és újra fájdalmat éreztem. Úgyhogy a legjobb az volt, ha a vége előtt lejövök. Jól vagyok.”

Bizalom:

„Ancelotti elmondta, hogy folytassuk amit csinálunk, maradjunk magabiztosak, mivel a második gól is jönni fog, és így is lett. Tudtuk, hogy frissebbek vagyunk náluk, és sikerült fordítanunk.”

Varázslatos esték:

„Ez néhányunkat a tavalyi estékre emlékeztette. Nagyszerű volt visszatérni, számomra pedig különleges volt ismét gólt szerezni ezen a pályán. Nagyon örülök, és szeretnék köszönetet mondani a madridistáknak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Özil
Tovább

Özil: A Real Madrid a BL esélyese

A Real Madrid korábbi középpályása a MARCA újságírójával beszélgetett. Már eltelt egy év azóta, hogy úgy döntöttél, felhagysz…