Courtois: Ez most egy csalódást keltő döntetlen

Courtois
Courtois (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül Courtois, Nacho és Camavinga nyilatkoztak a Real Sociedad elleni bajnoki után.

Thibaut Courtois

Csalódás

„Eleget tettünk a győzelemért, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. A második félidőben ők is így tettek, de összességében mi érdemeltünk volna győzelmet. Ez most csalódás, de a La Real jó csapat, akik gondot okozhatnak neked. Ez egy olyan döntetlen, amely csalódást kelt.”

Kapusteljesítmény

„A kapusok itt általában jól teljesítenek. Remiro egy kiváló hálóőr, bemutatott néhány nagyszerű védést, különösen a Vini átemelésénél tett mozdulata volt kiváló. Remekül teljesített, nagy kár, hogy nem tudtunk gólt lőni.”

Büntető

„Hallottam, hogy Rüdiger esete lehetett volna büntető. Néha megadják, ha fognak a büntetőterületen belül egy játékost, néha nem. Ez kicsit olyan, mint a kezezés. Néha jön a VAR, néha nem. Nem kereshetünk kifogásokat, mivel megvoltak a lehetőségeink a győzelemhez, egy lehetséges büntető ezen mit sem változtat.”

A következő meccs

„Csütörtökön nyernünk kell. Fontos a meccsek megnyerése ahhoz, hogy visszataláljunk a jó formánkhoz. Jó teljesítményt nyújtottunk, így kell folytatnunk tovább és nyernünk kell csütörtökön.”

Nacho

Csalódás

„Nagyon jó meccs volt ez a szurkolóknak, nagyiramú találkozót láthattak. Mindkét csapat remekül teljesített. Csalódás, hogy tiszta helyzeteink voltak, amelyeket nem értékesítettünk. Győzni akartunk, így a döntetlen csalódás. Remirónak és a Real Sociedadnak is remek idénye van. Nagyszerű csapatról van szó, ezt most is megmutatták. Jó munkát végeztünk, de csalódottak vagyunk, amiért nem nyertünk. De ez még nem a vége, hosszú utat kell még bejárni.”

Lehetséges kiállítás

„Furcsa pillanat volt, megállítottam a játékot. Szerintem nekünk kellett volna jönnünk. Nem kellett volna belenyúlnom a labdába, de ilyen a futball.”

Frusztráció

„Amikor tiszta helyzeteket hagysz ki, frusztrálttá válsz, de a csapat végig keményen harcolt. Lehet, hogy a végén már éreztük a kupameccs hosszabbítását is. De ez egy hosszú menetelés, tovább kell küzdenünk és harcolnunk mindenért.”

Eduardo Camavinga

A meccs

„Vannak meccsek, ahol nem sikerül betalálnunk. Ez egy hosszú idény, nem veszítjük el az önbizalmunkat, előre tekintünk, hiszen csütörtökön már újabb mérkőzés vár ránk.”

A posztja

„Játszottam már ezen a poszton a vb-n. Azért vagyok itt, hogy segítsem a csapatot, és mindent beleadjak ezért a klubért. A Rennes akadémiáján is játszottam már itt vagy 30 percet.”

Második hely

„Hosszú még az idény, sok meccset kell még lejátszani. Nem tudom megmondani, hogy ki nyer majd a végén, öt pont az semmi, meglátjuk, hogy mi történik.”

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…