Megerősítve: Fran García visszatér a Real Madridba

Fran García
Fran García (forrás: realmadrid.com)

Raúl Martín Presa, a Rayo Vallecano elnöke megerősítette, hogy a csapat bal oldali védője, Fran García visszatér a Real Madridba.

García, aki a Real Madrid saját nevelésű játékosa, a 2020-2021-es idény előtt került kölcsönbe a Rayo együtteséhez. Akkori jó teljesítményének köszönhetően négy idényre szóló szerződést kapott a klubtól, miután ő is hozzájárult ahhoz, hogy a csapat visszakerült a spanyol első osztályba.

Az „El Partidazo de COPE” című műrosban azonban Presa elárulta, hogy García az idény végén visszatér a Real Madridhoz.

„Fran García a Real Madridba megy az idény végén” – mondta az elnök. „Megállapodásra jutottunk.”

A Bayer Leverkusen 10 millió eurót fizetett volna a játékosért

A Rayo elnöke azt is megerősítette, hogy a Real Madrid megakadályozta azt, hogy a Xabi Alonso által irányított Bayer Leverkusen 10 millió euróért megvásárolja a játékost.

„A Real Madrid megakadályozta, hogy Fran García a Bayer Leverkusenbe menjen, természetesen azért, mert ők is érdeklődtek iránta, és olyan játékosnak tartják, aki adhat nekik valamit” – mondta Presa.

Az elnök mindemellett megköszönte a Real Madridnak azt, hogy korrekt módon járt el, nem élt visszavásárlási opciójával azt követően, hogy Ferland Mendy hosszabb időre kidőlt a sorból.

„Számukra sport szempontból ez lett volna a legkézenfekvőbb. A Real Madrid egy olyan klub, amely sportszerűen viselkedik, ezt meg kell köszönnünk nekik.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK