Még hogy nem igazoltunk télen: Bemutatkozik az új honlapunk

Penamadridista.hu Hivatalos Közlemény

A mai meccs előtt már beszámoltunk róla, hogy megújult az oldalunk, és bár nagyon örülünk, hogy a klublegenda, Cristiano Ronaldo születésnapjára sikerült ezt időzíteni (nem direkt), azért a Mallorca elleni vereség beárnyékolja ezt a szép napot. Arra gondoltunk, hogy a vasárnap estét töltsétek egy kis nyugtató honlaptúrával, úgyhogy összegyűjtöttük az új oldal régi/új funkcióit.

Kezdjük egyből az elején, a főoldalra érkezve, fentről lefelé mindig a legfrissebb hírekkel találkozhattok. A fenti Hírek menüben kaptak helyet a legfontosabb hírkategóriák, de a bal oldali három vízszintes vonalra kattintva előjön az összes kategória. A Hírek mellé a PMH, vagyis a Peña Madridista Húngarával kapcsolatos legfontosabb infók kerültek. Itt olvashattok egyebek mellett az egyesületről, a közös meccsnézésekről és a focicsapatunkról is. A Hala Madrid! menüpontba került a korábbi oldalról már ismert történelmi áttekintése a klubnak, valamint a Santiago Bernabéunak.

Minden a meccsjegyekről és egy kis Madrid

Újdonságként bekerült az Utazás menüpont, hiszen a Real Madrid szurkolók előbb-utóbb Madridban kötnek ki. Éppen ezért összegyűjtöttük a spanyol főváros legnépszerűbb látnivalóit, emellett igyekeztünk egy átfogó képet adni arról, hogyan is lehet biztonságosan meccsjegyhez jutni. A Kérdések és válaszok részben általatok feltett kérdéseket válaszoltunk meg az utazással kapcsolatban. Reméljük, mindannyian hasznát veszitek ezeknek.

Újraizzítottuk a Rövid híreket

Sajnos a korábbi oldalon egy ideje már nem működött a Rövid hírek rész, pedig korábban az egyik legnépszerűbb menüpont volt. Az új oldalon ismét kiemelt figyelmet fordítunk ezekre a könnyen fogyasztható, rövid hírcsokrokra, melyeket a főoldalon a nyilakkal lapozgatva, valamint a Rövid hírek feliratra kattintva, ömlesztve is böngészhetitek.

A gyengélkedő részleg

A főoldalon kapott helyet az Orvosi szoba is, ahol az aktuális sérültekről, a sérülésük típusáról, valamint a sérülés kezdetéről kaphattok infókat. Bárcsak ne kéne sokat használnunk…

VAMOS REAL!

Szintén új része az oldalnak, melyben a Következő meccsekről, valamint a bajnokság aktuális állásáról tájékozódhattok. A meccseknél mindig a következő 5 találkozóról láthattok infókat, ha lefelé görgettek. Itt még annyi extra is jár hozzá, hogy az adott meccsre kattintva megnyílik a meccsoldal rész plusz információkkal.

Historia y Honor

Egy új rovatunk, melyben a klubhoz, a klub játékosaihoz fűződő régi történeteket, érdekesebb sztorikat olvashattok majd. Főleg olyanokat, melyek nem igazán jelennek meg idehaza sehol.

Podcast

A tavaly nyáron elindult podcastünk is saját helyet kapott az oldalon, egyelőre két résszel, de itt is rendszeresíteni szeretnénk majd a tartalmakat.

Madridstore 11%

Kötelezők, de nem röviden

A Kötelező olvasmányok rész igazából egy ajánló, itt olyan interjúkat, véleménycikkeket találhattok, melyek hosszúságuk, mélységük és minőségük miatt kitűnnek a napi szintű hírekből.

Hírlevél meg a beadás

Szintén egy újdonság, hogy feliratkozhattok a hírlevelünkre, így biztosan nem maradtok le semmilyen hírről, játékról, kedvezményről. Mert lemaradni nem olyan jó. Gondoljatok bele, milyen lett volna, ha 2014-ben Sergio Ramos lemarad Modrić beadásáról.

Szóval, röviden-tömören ennyit az új oldalról. Győzelemkor, vereségkor is jó olvasgatást kívánunk, de döntetlenkor is nyugodtan döntsetek mellettünk. Ha pedig valamilyen észrevételetek van az oldallal kapcsolatban, azt írjátok meg nekünk Facebook-üzenetben.

Hala Madrid!

Tetszik az új honlapunk?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...
Forrás: penamadridista.hu
Komment
  1. Sziasztok!
    A tartalmi fejlesztések tetszenek, nagyon hasznosak.
    A mobil nézet jó, a menü jól kezelhető.
    Viszont az asztali nézetben a betűk túlméretezettek, a címsorok aránytalanul nagyok és a vastagbetű az olvashatóságot rontja.
    A menüsor is túlméretezett, a tartalmakból hiányolok egy kis térközt…

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK