Marcel Koller: A sérülések nem lesznek hatással a Real Madridra

Marcel Koller
Marcel Koller (forrás: Youtube screenshot, FPA TV)

Az Al-Ahly edzője a klub-vb elődöntője előtt.

Vini Jr:

„Tudjuk, hogy Vinícius rendkívül gyors. Ezért is lesz nagyon fontos, hogy két emberrel legyünk rajta, és ha a szélsőt lerázza, besegít a szélső védő. Így próbáljuk meg megakadályozni, hogy eredményes legyen az egy az egy elleni szituációkban. Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk majd, hogy megállítsuk Vinit.”

A 88. percben szerzett győztes gól:

„A klub-vb-n erős meccseket játszunk nagy csapatok ellen. Nincs egy konkrét időpont, amikor megnyerhetsz egy meccset, hiszen bármikor eljöhet az a pillanat.”

Hiányzók a Real Madridban:

„A Real Madrid történelmi klub, nem lesz negatív hatással rájuk a néhány kimaradó, hiszen mély keretük van, minden posztra kiváló játékosokkal. Bárki is helyettesítse a kimaradókat, jól fog teljesíteni. Meglehet a győzelem, ha koncentrálunk a lehetőségeinkre.”

Taktika:

„Olyan védekező taktikát alkalmazunk majd, amely arra hivatott, hogy megállítsuk az ellenfelünk által okozott veszélyes szituációkat, de mindeközben támadni is fogunk. Tisztában vagyunk a Real Madrid játékosainak képességeivel, a gyenge pontjaikra koncentrálunk, miközben megmutatjuk, hogy mit tudunk. Nem állhatunk vissza, hogy várjuk a támadásaikat. Magabiztosan kell mennünk a labdáért, és támadnunk. Eddig nem veszítettünk meccset, ez most egy komoly teszt lesz. Ők a favoritok, de a lehető legjobban fogunk felkészülni.”

Rotáció:

„A rotáción múlik, hogy elkerüljük a sérüléseket. A klubvilágbajnokság segít abban, hogy még több nemzetközi tapasztalatot szerezzen a csapat, ez pedig a többi sorozatban nagy segítségünkre lesz, különösen a kontinenstornán.”

Forrás: managingmadrid, ahram.org
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Özil
Tovább

Özil: A Real Madrid a BL esélyese

A Real Madrid korábbi középpályása a MARCA újságírójával beszélgetett. Már eltelt egy év azóta, hogy úgy döntöttél, felhagysz…