Valverde: Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével

Fede Valverde
Fede Valverde (forrás: realmadrid.com)

Az Al-Ahly legyőzése után az uruguayi középpályás mellett Arribas és Rodrygo állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Valverde:

A meccs:

„Nagyon elégedett vagyok és jól érzem magam ennyi mérkőzés után. Egyre jobban élvezem. Mentálisan felkészült vagyok, sokra tartom ezt a tornát, mivel nagyon keményen kell dolgoznod, hogy eljuss ide. Elégedett vagyok a csapat teljesítményével.”

A gól:

„Értékelem a csapattársaim segítségét. Mindig ott vannak, hogy támogassanak, tanácsokat adjanak, segítsenek, bátorítsanak. Különleges érzés volt megszerezni ezt a gólt velük.”

A döntő:

„Maximálisan tiszteljük az ellenfelünket. Voltak pillanatok, amikor kicsit megnyugodtunk, mert az eredmény nekünk kedvezett. Ezt a döntőben nem engedhetjük meg magunknak. Most pihennünk kell, majd vár a munka, a döntőre pedig győztes mentalitással kell megérkeznünk.”

Arribas
Arribas

Arribas:

A gólja:

„Az első labdaérintésemből betaláltam. Alaba küldött középre egy labdát, én pedig vártam a kipattanót. Lekezeltem a labdát, majd ellőttem a kapus mellett. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki napi szinten mellettem van. A csapattársaimnak is jár a köszönet, jól éreztem magam közöttük.”

A mez, amelyben az első gólját szerezte:

„Kértem a játékosokat, hogy írják alá a mezemet. Vélhetően bekereteztetem és a debütáló mezem mellé teszem.”

Hangulat:

„A klubvilágbajnokság döntője nagyon izgalmas. Most ki kell élveznünk az edzéseket, a hangulatot és szombaton küzdenünk kell a győzelemért.”

Erős idény:

„Remek idényünk van a Castillával, hiszen a második helyen állunk, két ponttal az első mögött. Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak a Castillában és Raúlnak, hogy segítenek a fejlődésben. Remélem, hogy tovább tudunk fejlődni csapatként és én magam játékosként is. Remélhetőleg ebben az idényben feljutunk a másodosztályba.”

Madridstore kérdőív

Rodrygo:

A mérkőzés:

„Nagyszerű meccs volt, bár az ellenfél néha megnehezítette a dolgunkat. Jól játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Lőhettünk volna több gólt is, de a döntőben vagyunk, ez most a legfontosabb.”

A döntő:

„A döntő nehéz lesz. Megnéztük az Al-Hilal elődöntőjét, nagyon jók. Figyelnünk kell rájuk. Nehéz döntő lesz, de erre koncentrálunk, most pihenünk, aztán remélhetőleg megnyerjük a trófeát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…