Tchouaméni: Holnap valóra válhat egy álmom

Tchouaméni
Tchouaméni (forrás: realmadrid.com)

A játékosok közül ezúttal a francia középpályás vett részt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a klub-vb Al Hilal elleni döntője előtt.

A döntő:

„Egy valóra vált álom lenne megnyerni a Real Madriddal a klubvilágbajnokságot, holnap pedig megtörténhet. Az előző BL-idény lenyűgöző volt, most pedig megpróbáljuk megnyerni ezt a trófeát. Mindent bele fogunk adni. Védekezésben magabiztosnak, támadásban tűpontosnak kell lennünk. Csapatként kell játszanunk, gólokat kell lőnünk.”

„A Real Madridnál minden trófeát meg akarunk nyerni. Szombaton esélyünk lesz újabb csodás serleggel bővíteni a vitrinünket, én pedig mindent megteszek majd azért, hogy hozzásegítsem a csapatot a győzelemhez. Azért vagyok itt, hogy trófeákat nyerjek, most pedig megvan a lehetőségünk egy újabb sikerre.”

Al Hilal:

„Ismerjük a játékosaikat, és ha bejutottak a döntőbe, az azért van, mert jó munkát végeznek. Tudjuk, hogy nagyszerű meccs lesz egy nagyon kemény ellenfél ellen. Jól kell csinálnunk mindent, a legjobbunkat kell hoznunk a győzelemért.”

Elvárások:

„A Real Madrid nagyszerű csapat, a világ legjobb klubja. Az elvárások és a nyomás hatalmas. A párizsi utam hiba volt. Még fiatal vagyok, nem fordul elő többet. Ez a klub a világ legjobbja, minden egyes napon magas szinten kell teljesítenem.”

Madridstore akció

Vini Jr.:

„Vinícius jól érzi magát. A futballban van, hogy nehéz az ellenfelekkel és a szurkolókkal. Mögötte állunk, örülünk, hogy a keret tagja, mivel sokat ad nekünk. Csak az számít, hogy koncentráljon a feladatára, és továbbra is megmutassa a pályán, hogy mire képes.”

Rasszizmus:

„Ahogy az edző mondta, a Vinivel kapcsolatos probléma generális, társadalmi jellegű probléma a rasszizmus miatt. Nem számít, hogy fehér, fekete vagy vörös vagy. Zéró toleranciára van szükség. Minden áron fel kell számolnunk. A LaLiga tehet lépéseket, és remélhetőleg változtat a helyzeten.”

A posztja:

„Korábban a Monacóban és a francia válogatottban is két védekező középpályással játszottunk, de a mai futballban sok dolgot kell csinálnod, én pedig képes vagyok egyedüli védekező középpályásként is játszani, hiszen a vb-n a válogatottban is így tettem. Itt is jól megvagyok. Számomra nincs különbség.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…