Florentino Pérez: Európa és a világ legjobbjának lenni hatalmas megelégedéssel tölt el

Florentino Pérez
Florentino Pérez (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid elnöke a klubvilágbajnoki győzelem után.

A siker

„Ahhoz, hogy egy világbajnoki címet megnyerhess, meg kell nyerned a Bajnokok Ligáját. A Madridot különleges szálak fűzik a Bajnokok Ligájához, a klubvilágbajnokság a hab a tortán.”

„Soha nem könnyű trófeát nyerni, úgyhogy ez egy különleges cím, hiszen először a BL-t is meg kell nyerni hozzá. Az, hogy Európa és a világ legjobb csapata is vagyunk, óriási megelégedéssel tölt el, nagyon büszke vagyok minden játékosomra.”

55 trófea a klub elnökeként, hat klub-vb-cím

„Ez nem könnyű, hiszen hat BL-t is meg kell nyerni hozzá, én pedig voltam olyan szerencsés, hogy ez sikerült. Aztán megkoronáztuk a klubvilágbajnoki címmel. Keményen kell dolgoznunk tovább, mivel a Real Madridnál minden, amit megnyerünk, az egy ugródeszka a következő trófeához.”

Veteránok és fiatalok

„Azt mondjá, hogy a veteránok és fiatalok egyvelegével, és egy olyan edzővel mint Ancelotti, elérheted ezeket a dolgokat. A játékosoké az érdem. Nagyszerű futballistáink vannak, akik nem csak fantasztikus játékosok, de hatalmas madridisták is. Ez tesz minket néha legyőzhetetlenné.”

Szeretet a szurkolóktól

„Hosszú ideje vagyok már elnök, a világ sok pontján megtapasztaltam már ezt. Ez is megerősíti, hogy a Real Madrid globális klub, a világ minden táján közel a szurkolók szívéhez. A munkánk az, hogy továbbra is tápláljuk a Real Madrid legendás státuszát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Özil
Tovább

Özil: A Real Madrid a BL esélyese

A Real Madrid korábbi középpályása a MARCA újságírójával beszélgetett. Már eltelt egy év azóta, hogy úgy döntöttél, felhagysz…